Hamsik’ten Vefa Daveti

Trabzonspor’da geçirdiği kısa ama unutulmaz dönemle hafızalarda yer eden Marek Hamsik, futbol kariyerine veda ettiği bu özel gecede, birlikte şampiyonluk yaşadığı eski takım arkadaşlarını unutmadı. Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas, bu anlamlı organizasyon için davet edilen isimler arasında yer aldı.

Jübile maçında kaleyi koruma görevini üstlenecek olan Uğurcan Çakır, hem Slovak futbolseverler hem de eski dostlarıyla yeniden buluşacak. Maçta, Trabzonspor forması altında yaşanan dostlukların bir kez daha sahaya yansıması bekleniyor.

Trabzonspor, Samuel Ballet transferi için devrede. İskoç ekibi Rangers da yarışta
Trabzonspor, Samuel Ballet transferi için devrede. İskoç ekibi Rangers da yarışta
İçeriği Görüntüle

Maçın Ardından Trabzon'da Dönüyor

Uğurcan Çakır’ın bu özel organizasyon sonrası, Trabzonspor’un yeni sezon kamp çalışmalarına katılacağı öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre kaptan, jübile sonrası doğrudan hazırlık sürecine dahil olacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN