Trabzon Valisi Tahir Şahin, bayram tatili dolayısıyla şehir genelinde yaşanması beklenen trafik yoğunluğuna karşı yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Kentin giriş ve çıkış noktalarında bulunan uygulama merkezlerini ziyaret eden Vali Şahin, alınan tedbirlerle ilgili emniyet ve jandarma trafik ekiplerinden bilgi aldı. Denetimlerde vatandaşların bayram tatilini huzur ve güven içinde geçirmesi için sahada olunduğu vurgulandı.
Trafik Noktalarında Önlemler İncelendi
Bayram öncesi artması beklenen araç yoğunluğu nedeniyle Trabzon genelinde trafik ekiplerinin denetimlerini sıklaştırdığı belirtildi. Vali Şahin, uygulama noktalarında görev yapan ekiplerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“Vatandaşımızın Huzuru İçin Sahadayız”
Vali Tahir Şahin’in denetimlerinde, bayram süresince trafik güvenliğinin sağlanması ve olası kazaların önlenmesi için ekiplerin sahada aktif görev yapacağı mesajı verildi. Sürücülerin trafik kurallarına uyması, hız ve dikkat konusunda hassas davranması istendi.





