DÜZELTME VE ÖZÜR

Dün Gazetemizin kulis köşesinde yer alan, “ev ev geziyorlar” başlıklı kuliste Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya’nın eşi sehven yazılmıştır. Fotoğrafta Kaya’nın eşi yoktur.  Çalışmayı Ortahisar Kadın Kolları ekibi gerçekleştirmiştir. Hem Başkan Adayı Kaya’nın eşinden hem de fotoğrafta yer alan kadın kolları teşkilatı üyelerinde yanlış anlaşılmadan dolayı özür dileriz.

SOKAKTA KARŞILAŞINCA

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, seçim çalışmaları yaparken, akrabası olan Saadet Partisi’nin Ortahsiar belediye başkan adayı Ümit Çebi ile karşılaştı. İki yakın akraba, birbirlerine sarıldılar, gülümsediler, sohbet etti. Çebi, “Akrabam Ümit Çebi ile karşılaştık. Siyaset üstü sohbet ettik. Karşılıklı sohbet çok değerli, sevgi saygı çok kıymetli” dedi. 

LİSTE BAŞINDA

Trabzon’da il genel meclisinde ve büyükşehir belediye meclisinde AK Parti grubunda uzun süre meclis üyeliği görevi yapan Halim Kaya, son siyasi hamlesiyle herkesi şaşırttı. AK Parti’den aday olmayan Kaya, Yeniden Refah Partisi’nin Of belediye başkan adayı Güngör Saral’In meclis üyeliği aday listesinde yer aldı. Meclisin birinci sırasına  aday olan Kaya, saha çalışmalarına da aktif olarak başladı.

BATMAZ’IN GÜÇ KAYNAKLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar ilçe başkanı Haluk Batmaz, gücünü gençlerden alıyor. Partide seçimlerin kilit noktası SKM’de görev alan 7 gençle bir araya gelen Batmaz, tüm gücü gençlerden aldığını söyledi. Batmaz, “Gücümüz gençlerimizden, tam yol ileri” dedi.

 TİYATRO GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Akçaabat Belediyesi organizasyonunda yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi ve organizasyona katılacak tiyatro ekipleri belli oldu.

Akçaabat Belediyesincekültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen  "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 11.’si 1-6 Mart 2024 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Bu yılki Tiyatro Günlerine Erzurum, Giresun, Ordu, Bursave Trabzon'daki tiyatro grupları katılacak. İlk gün Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun hazırladığı "Rumuz Goncagül" adlı oyunla perdelerini açacak.

TÜRKÜ ZİYAFETİ SUNACAKLAR

Şiran’ı Kutladı Şiran’ı Kutladı

Taka Müzik ve Halkoyunları Derneği THM Korosu bu akşam Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde şef Hanife Sümer yönetiminde konser verecek. Dernek Başkanı İsmet Sadi Ülker saat: 19.30 da başlayacak olan programa tüm sanatseverleri davet etti.

GAZETECİ BABANIN EVLAT ACISI

Arhavi Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Necmettin Numanoğlu’nun kızı Derya Calayir, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla hayatını kaybetti. Böbreğindeki kist nedeniyle Samsun’da tedavi gören 39 yaşındaki iki çocuk annesi Derya Calayir, ameliyat sonrası gelişen ani komplikasyon sonrası yaşama tutunamadı. Arhavi’de gerçekleşen cenaze törenine Numanoğlu ve Calayir ailesinin yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı  gazeteci-yazar Ahmet Külekçi’de çok üzgün olduklarını belirterek Numanoğlu ailesine başsağlığı diledi.

SARAL TTSO’DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti. CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve partililerin de yer aldığı ziyarette, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Saral, projelerini anlattı. Çelebi ve Eren, CHP heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti, iş dünyasının yerel yönetimlerden beklentilerini aktardı.

Editör: Ayşe Sancak