Geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Lacivert-Kırmızılı ekip rakip savunmanın hatalarını değerlendirmeye çalıştı. Kalesinde pozisyon vermeyen 1461 Trabzon aradığı golü 38.dakikada İlhan Depe ile buldu. Rakip savunmanın arkasına atılan topu çok iyi takip eden İlhan Depe, savunmayı çalımlayıp kaleci Nurullah’ı da çaresiz bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi. Lacivert-Kırmızılı ekip, soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

FİŞİ BATUHAN ÇEKTİ

Müsabakanın ikinci yarısına 1461 Trabzon çok etkili başladı. Kerem Baykuş’un da oyuna girmesiyle önde hücumda daha üretken olan Lacivert-Kırmızılı ekip, farkı ikiye çıkarabileceği net pozisyonlar buldu. Pozisyonlardan Kerem Baykuş, Alihan Tunçer, Batuhan Kör ve İlhan Depe’nin yararlanamadı. Son bölümlerde Vanspor’un baskılı ataklarında savunmada hata yapmayan 1461 Trabzon, kontrataklarla rakip kalede tehlikeli oldu. Lacivert-Kırmızılı ekip, 90+1.dakikada Batuhan Kör’ün golüyle skoru 2-0’a getirdi. Müsabakayı bu skorla kazanan 1461 Trabzon rövanş için avantaj elde etti.

Trabzonlu Teknik Adam O Kulüp İle Sözleşme İmzaladı; Trabzonspor'da da Görev Yapan... Trabzonlu Teknik Adam O Kulüp İle Sözleşme İmzaladı; Trabzonspor'da da Görev Yapan...

STAT: Ortahisar Yavuz Selim

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır*, Mehmet Akıncık*, Suat Güz*

1461 TRABZON: Ömer Kahveci****, Erkam****, Taha Can****, Tarık Tekdal****, Bahadır**** (Dk.90+4 Selimhan?), Emir Alagöz****, Tunahan Ergül****, Hakan Yeşil*** (Dk.46 Kerem Baykuş***), İlhan Depe**** (Dk.77 Caner Aktaş***), Alihan Tunçer*** (Dk.73 Batuhan Kör***), Atabey Çiçek***

VANSPOR: Nurullah**, Miraç Acer**, Burak Kavlak**, Işık Kaan** (Dk.86 Furkan*), Ahmet Eren**, Muhammed Gönülaçar**, Muhammed Doğan**, Erdem* (Dk.17 Alpay Koçaklı*), Ahmet Ülük* (Dk.70 Medeni Bingöl*), Harun**, Sinan Kurumuş* (Dk.70 Bahattin*)

GOLLER: Dk.38 İlhan Depe, Dk.90+1 Batuhan Kör (1461 Trabzon)

SARI KARTLAR: Atabey Çiçek, Batuhan Kör (1461 Trabzon), Burak Kavlak, Muhammed Gönülaçar (Vanspor)

Editör: Birol Sancak