Ehliyetini aldıktan sonra Denizli'deki bir firmada işe başlayan Okumuş, 4 ay içinde yalnızca tır kullanarak Bolu'ya yük taşıdı. Memleketine yük getirmenin mutluluğunu yaşayan Okumuş'un hedefi Avrupa'ya gitmek.

Başarının Sırrı: Kendine Güven ve İstek

907A60C1 6Cff 4040 Ad84 A1912Dc9Be99

Özlem Okumuş'un tır şoförlüğüne başlamasının ardında yatan nedenlerden biri, kendi yeteneklerine güvenmesi ve istekli olmasıdır. Tekstil sektöründeki işlerin kötüye gitmesiyle birlikte tır şoförlüğü yapan kadınları örnek alarak bu yola girdiğini belirten Okumuş, "Ben de yapabilirim" diyerek tır şoförlüğüne adım attı. Kendi yeteneklerine güvenen ve işini severek yapan Okumuş, Avrupa'ya çıkmak gibi büyük bir hedefe odaklanmış durumda.

Destek ve Motivasyon

05E5Cd38 Fa90 4Fb0 9620 Efc3F2C265Da

Özlem Okumuş'un başarısında çevresinden aldığı destek ve motivasyon da önemli bir rol oynamıştır. Firması tarafından öncelik sağlanarak işe başlaması, diğer şoförlerin onu dışlamaması ve destek olması, Okumuş'un motivasyonunu artırmıştır. Tır kullanmanın zevkli olduğunu belirten Okumuş, yolların zorluğuna rağmen işini severek ve isteyerek yaptığını vurgulamıştır.

Gelecek Planları ve Etki Alanı

75De3103 7694 4C1E A3Aa Ec3F5E25Ab4B

Özlem Okumuş'un gelecek planları arasında Avrupa'ya gitmek ve daha büyük başarılar elde etmek bulunmaktadır. Tır şoförlüğünde başarılı olan Okumuş, çevresindeki insanlara ilham vererek kadınların bu alandaki etkinliğini artırmaya yönelik bir etki alanı oluşturmuştur.