Bayburt’ta araç önüne çıkan anne ve yavru ayı, koşmaktan yorulunca durarak araçtakilere kızgın bakışlar yöneltti. Ayıların arka ayakları üzerinde dikilerek korku saldıkları o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bayburt’a 50 kilometre uzaklıktaki Yoncalı köyü yolunda seyir halinde bulunan bir aracın önüne anne ve yavru ayı çıktı.
Bir süre yolda ilerleyen ayılar, koşuşturmaktan yorulunca arkasından gelen araca ters bakışlar attı. Anne ayı, arka ayakları üzerine dikilerek yavrusunu korumak amacıyla gövde gösterisinde bulundu. Anne ayının hareketini yavru ayı da tekrarlayarak, araçtakileri korkutmaya çalıştı. Bu anlar, Şamil Koçak isimli vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Ayıların sinirlendiğini gören sürücü, "Bak bak, görüyor musun bir de dikleniyor" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Anne ve yavru ayı, bir süre toprak yolda koşturduktan sonra yol kenarındaki ağaçlık alana inerek gözden kayboldu.
Anne ve Yavru Ayı Sinirlendi! O Anlar Kamerada...
Bayburt’ta anne ve yavru ayının sinirli anları: Ayakları üzerinde araçtakileri korkutmaya çalıştılar.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Çok Okunanlar

Güncel Fındık Fiyatları Açıklandı: Beklenen Fiyatlar Geldi!

Trabzonspor, Krepin Diatta İçin Harekete Geçti

Trabzonspor’da Bek Operasyonu! Gökhan Sazdağı ve Yusuf Özdemir Gündemde

Trabzonspor’da Vişça Krizi! Ayrılık İçin 1,5 Milyon Euro Talep Etti

Trabzonspor’da Son Gün Bombası: Jota Silva İddiası

Trabzonspor Transferde Beşiktaş’a Takıldı, Sağ Bek ve 8 Numara Krizi Derinleşti