Yönetimin, Ünal Hoca ile yolların ayırıldığı yönünde çıkan haberler taraftarı ayağa kaldırdı
 
Gündemi Sarstı
 
Trabzonspor’da dün gün boyu sıcak saatler yaşandı. Bordo-Mavili yönetimin, Ünal Karaman ile sezonun ikinci yarısında yola devam etmeme yönünde karar aldığı şeklindeki haberler gündemi sarstı. Sonrasında yaşananlar ise adeta kaos gibiydi. Gece geç saatlere kadar Ünal Karaman konusu aydınlığa kavuşmadı. Kulüpten konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı. Ünal Karaman konusunda yaşanan gelişmelerin ardından taraftarlar harekete geçerek tesislere akın etti. Kısa süre içinde binlerce taraftar tesislerin önünde Ünal Karaman lehine destek tezahüratları yaptı.
 
Neler Yaşanmıştı
 
Durum neden bu noktaya geldi? Kayserispor ile oynanan ve 6-2 kazanılan müsabaka sonrası teknik direktör Ünal Karaman, basın toplantısında oldukça üzgün ve kırgın olduğunu açıklamıştı. Özellikle iki hafta önce Konyaspor maçı sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu, ‘Bu futbol Trabzonspor’a yakışmıyor. Devre arası geliyor artık sıkıntıları atlatmamız lazım. Bu oyunu daha uzun süre sürdüremeyiz. İkinci yarıda yediğimiz baskı Trabzonspor'a yakışmıyor. Defanstan ayağa topu çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek” açıklaması yapmıştı.
 
Ezmeye çalışanların boğazına takılırım”
 
Ünal Karaman’ın da Kayserispor maçı sonrası “Eğer biz başarı yaşadık da bir noktaya çıkarmışsak, eğer kendi başarımızın altında bizi ezmeye çalışıyorlarsa o ezmeye çalışanların boğazına takılırım” ifadalerini kullanmıştı. Bu ifadelerin ardından Ünal Karaman ile yönetim arasında bağların koptuğu belirtildi. Dün akşam yaşanan sıcak gelişmelerin ardından yönetimin Ünal Karaman ile yola devam etmeme yönünde karar almasının kamuoyuna yansımasıyla tepkiler oluştu.