Samsun’da sokak ortasında darp anı kamerada

Samsun’un İlkadım ilçesinde gece saatlerinde yaşanan gerginlik, cep telefonu kamerasına yansıdı. Yenidoğan Mahallesi Şehit Yahya Topkaya Sokak’ta meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, iki kişi diğer iki kişiyi sokak ortasında darbetti. DHA muhabiri tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, darp edilen kişilerin “Ağabey yapma” diyerek kendilerini savunmaya çalıştıkları görüldü.


Olay gece 03.00 sıralarında yaşandı

İlkadım ilçesinde saat 03.00 sıralarında başlayan tartışma, bir anda şiddete dönüştü. Kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler arasında çıkan arbedede, iki kişi yumruk ve tekmelerle darbedildi. Görgü tanıkları olayın birkaç dakika sürdüğünü, çevrede çok az kişinin bulunduğunu söyledi.


“Ağabey yapma” çığlıkları kamerada

Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, mağdur edilen kişilerin saldırganlara “Ağabey yapma” diyerek karşı koymaya çalıştıkları açıkça duyuluyor. Kısa süreli arbedenin ardından taraflar olay yerinden hızla uzaklaştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından olay kamuoyunun dikkatini çekti.


Polis inceleme başlattı

Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Görüntülerin incelendiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Şu ana kadar gözaltı yapılmadığı, darp edilen kişilerin şikayetçi olup olmadığı konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.


Olayın failleriyle ilgili gelişmelerin takip edildiği bildirildi. Siz bu tür şiddet olaylarının artışını neye bağlıyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: DHA