Rize’de Ayı Paniği: Vatandaşın Kaçış Anları Kamerada
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde ilçe merkezinde yaşanan olay, kısa süreli paniğe neden oldu. Bir vatandaş, anne ayı ve yavrularıyla karşı karşıya kalınca hızla bölgeden uzaklaşmaya başladı. Vatandaşın kaçışını fark eden anne ayı ve yavruları ise bir süre peşinden gitti. Endişeli anların yaşandığı olay, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İlçe merkezinde kısa süre önce yaralı bir ayının da görüntülenmesinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin bölgede çalışma başlattığı belirtildi.
Anne Ayı ve Yavrularıyla Karşılaştı
Olay, Rize’nin Çamlıhemşin ilçe merkezinde meydana geldi. Bölgede bulunan bir vatandaş, bir anda anne ayı ve yavrularıyla karşılaştı.
Karşısında ayıları gören vatandaş, herhangi bir tehlike yaşamamak için hızla bulunduğu yerden uzaklaşmaya başladı. Anne ayı ve yavrularının da vatandaşın peşinden bir süre ilerlediği görüldü.
Yaşanan bu anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde vatandaşın yaşadığı endişe de dikkat çekti.

Kaçış Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Vatandaşın anne ayı ve yavrularından uzaklaşmaya çalıştığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Görüntülerde vatandaşın hızla bölgeden kaçtığı, anne ayı ile yavrularının ise bir süre onu takip ettiği görüldü. İlçe merkezinde yaşanan olay, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.
Vatandaşın herhangi bir zarar görüp görmediğine ilişkin metinde farklı bir bilgi yer almazken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri yaşanan gerilimi ortaya koydu.
Çamlıhemşin’de Daha Önce Yaralı Ayı Görüntülenmişti
Çamlıhemşin ilçe merkezinde kısa süre önce yaralı bir ayının görüntülendiği de belirtildi. Bu görüntülerin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin bölgede çalışma başlattığı ifade edildi.
Son olarak anne ayı ve yavrularının ilçe merkezinde görülmesi ve bir vatandaşın peşinden ilerlemesi bölgedeki ayı hareketliliğini bir kez daha gündeme getirdi.
Bölgede yürütülen çalışmaların Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürüldüğü belirtildi.
Vatandaş Korku Dolu Anlar Yaşadı
Anne ayı ve yavrularıyla karşılaşan vatandaşın hızla bölgeden uzaklaşmasıyla başlayan olay, ayıların da bir süre peşinden ilerlemesiyle devam etti.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde vatandaşın yaşadığı endişeli anlar açık şekilde görüldü. İlçe merkezinde yaşanan sıra dışı olay, çevrede bulunanların da dikkatini çekti.
Kısa süre önce yaralı bir ayının da bölgede görüntülenmiş olması nedeniyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde anne ayı ve yavrularıyla karşılaşan vatandaşın kaçış anları güvenlik kamerasınca kaydedildi. Vatandaş bir süre ayılar tarafından takip edilirken, bölgede daha önce görüntülenen yaralı ayının ardından ekiplerin çalışma başlattığı bildirildi.