Sibel Suiçmez Sinop’ta saha ziyaretleri gerçekleştirdi
Yeni Parti Parti Meclisi Üyesi ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, partisinin Türkiye genelinde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Sinop’ta çeşitli temaslarda bulundu. Sinop Belediyesi, Sinop Barosu ve Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden Suiçmez, kentte esnaf ve pazar ziyaretleri de gerçekleştirdi. Balıkçı esnafıyla bir araya gelen Suiçmez, artan maliyetlere dikkat çekerek balıkçıların emeklerinin karşılığını alamadığını savundu. Suiçmez’e programında Yeni Parti Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya ile il ve ilçe örgütü temsilcileri eşlik etti.

Suiçmez Sinop’ta sahaya indi
Sibel Suiçmez, Yeni Parti’nin Türkiye genelindeki saha çalışmaları kapsamında Sinop’ta vatandaşlarla bir araya geldi.
Program kapsamında Sinop Belediyesi, Sinop Barosu ve Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden Suiçmez, kent merkezinde esnaf ve pazar ziyaretlerinde de bulundu.
Suiçmez’in programına Yeni Parti Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya ile partinin il ve ilçe örgütü temsilcileri katıldı.

Balıkçı esnafıyla maliyetleri konuştu
Bir balıkçı kenti olan Sinop’ta balıkçı esnafıyla da görüşen Suiçmez, sektörün yaşadığı ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Artan maliyetlere dikkat çeken Suiçmez, balıkçıların emeklerinin karşılığını alamadığını ifade etti.
Suiçmez, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde karşılaştıkları sorun ve talepleri dinledi.

“Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik”
Sinop’taki ilk gününün ardından bir mesaj yayımlayan Suiçmez, kentte gerçekleştirdiği temasları değerlendirdi.
Suiçmez, “Sinop’taki ilk günümüzde vatandaşlarımızla buluştuğumuz, dertlerini dinleyip muhabbetlerine ortak olduğumuz dolu dolu bir gün geçirdik” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirten Suiçmez, Sinoplulara teşekkür etti.

“Yeni bir nefese ihtiyaç olduğunu gördük”
Sibel Suiçmez, açıklamasında partisinin saha çalışmalarıyla ilgili siyasi değerlendirmelerde de bulundu.
Suiçmez, “Girdiğimiz her sokakta, her dükkanda YENİ bir nefese duyulan ihtiyacı yurttaşlarımızın gözlerinde gördük” dedi.
Bu ifadelerle sahadaki gözlemlerine ilişkin kendi değerlendirmesini paylaşan Suiçmez, kendilerini ağırlayan Sinoplulara teşekkür etti.

İkinci gün programına Deniz Yavuzyılmaz da katılacak
Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’in Sinop’taki temaslarının ikinci günde de devam edeceği belirtildi.
Programın ikinci gününde Yeni Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın da Sinop’taki çalışmalara katılacağı ifade edildi.
Suiçmez, ilk günün sonunda yaptığı açıklamayı “Bizleri ağırlayan, bağrına basan, büyük bir ilgiyle karşılayan Sinoplu hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız” sözleriyle tamamladı.