Bizim Neslin Uşakları Derneği (BNU) tarafından oluşturulan BNU Hatıra Ormanı alanında Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında tabela yerleştirme merasimi gerçekleştirildi. Merasimde aynı zamanda Bizim Neslin Fidanları projesi kapsamında Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde fidan dikme gerçekleştirildi. 

Törene Trabzon Orman İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kotil, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur İl, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, BNU üyeleri, Trabzonspor U16-U17 futbolcuları ve TEMA Vakfı sorumluları katıldı.

Tören alanında proje ve transferler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu önemli mesajlar verdi. 

PANDEMİ ENGEL OLDU

''Bizim Neslin Uşakları'' diye kurulan aşağı yukarı 5 yılı aşkındır bir derneğimiz var. Amacımız bütün Trabzon değerlerini ön plana çıkarmak. Bu organizasyonu iki sene önce yapmıştık ama pandemi nedeniyle açılışını gerçekleştirememiştik. Bugün yasakların azalması nedeniyle bu organizasyonu gerçekleştirdik. Oyuncu fidanlarımız ile açılış gerçekleştirdik ve gayet güzel oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bunu yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

KİMSE TARTIŞMAZ

Trabzonspor her zaman yarışmacı kimliği ile ön plandadır ama belli bir ekonomimiz var. Yapılandırma sonrası keyif olarak harcama yapma lüksümüz yok. Bu sene ciddi bir iskelet şeklimiz oluştu zaten biz bu iskelete ilave olarak doğru takviyeleri yapmayı görev edindik. Çok uzun süredir çalışılan isimlerdi ve ikisine imzayı attık. İki futbolcunun da ismini herhalde kimse tartışmaz. Ücretlerini de takım dengelerini bozmadan yaptık. Bundan sonraki transferde olacak ama benim bilgi vermem doğru değil çünkü transfer komitesinde değilim ve  bilgim yok. 2-3 transfer daha yapılacak diye bekliyoruz. Onlar da hoca ve başkanın dediği gibi haziran ayının sonunda kampla birlikte gelecekler diye düşünüyorum.

YETİŞTİRİP, GELİŞTİRİP SATACAĞIZ

Bu sene 12. adam dediğimiz taraftarlarımız olmuş olsaydı belki de topladığımız puandan fazlasını toplardık. Seyirci enerjisini maalesef bulamadık. Bu sene hedeflerimiz yine yukarlarda ama ekonomik yapımızın sürdürebilmesi için bir taraftan yetiştirip ve geliştirip satacağız oyuncuları kadroya sokmalıyız. Yine geliştireceğiz ve katkı alacağız ekonomik adına Trabzonspor’u güçlendireceğiz ve hedefi daha büyük olan bir Trabzonspor inşa etmeye çalışıyoruz.