Toplantıda, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ gibi önemli isimlerin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri de yer aldı. Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarının 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarındaki yayın hakları için verilen tekliflerin değerlendirildiği toplantıda, Türk futbolunun uluslararası alanda tanınırlığını artıracak stratejiler ve iş birliği olanakları masaya yatırıldı.

İhale sürecinin 29 Şubat 2024 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor. İhale, kapalı teklif ve pazarlık usulüne uygun olarak gerçekleştiriliyor ve Türkiye Futbol Federasyonu, ihale sürecini 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi olmadığı için serbestçe yönetebiliyor.

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor Taraftarına Şampiyonluk Mesajı: "İnşallah Tekrar Ederiz" Abdullah Avcı'dan Trabzonspor Taraftarına Şampiyonluk Mesajı: "İnşallah Tekrar Ederiz"

Bu önemli toplantı, Türk futbolunun geleceğine ışık tutacak stratejik adımların atılmasına yönelik umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Editör: Birol Sancak