Yeniden Refah Partisi, Rize il binasında düzenlediği aday tanıtım toplantısında, Çayeli Belediye Başkan adayını açıkladı. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK, İl Sorumlusu MKYK Üyesi Abdurrahman AKYÜZ, Çayeli İlçe Başkanı Ahmet KIZILKAYA, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Fd3E3F42 A9B5 4Cd2 8Ce8 71E0Cf1D069E

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, toplantıda Çayeli Belediye Başkan adayını Ali Halitoğlu olarak açıkladı. Zerdeci, Millî Görüş Belediyeciliğini Çayelili vatandaşlarla birlikte hayata geçireceklerini ve Refahlı Belediyeler çatısı altında hizmet ve yerel kalkınma için ilk adımı attıklarını belirtti.

Dfa72Fbc 8606 483B 8199 7341E86A3829

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Zerdeci ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye genelinde hızla büyüdüğünü ve halkın güvenini kazandığını vurgulayarak, Millî Görüş Belediyeciliği ile Çayeli halkını buluşturacaklarını ve vatandaşların refaha kavuşmasını sağlayacaklarını ifade etti.

71D5F7D2 1A9A 485E A90A 01F75D701F37

Toplantıda, Yeniden Refah Partisi'nin Millî Görüş davasının gerçek temsilcisi olduğu ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediği vurgulandı. Ali Halitoğlu ise Çayeli halkına adil ve ilkeli bir belediyecilik sözü vererek, Millî Görüş anlayışıyla ilçenin gelişimine katkı sağlamayı hedeflediğini dile getirdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak