Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

HIRVATİSTAN ÇIKARMASI

Dinamo Zagber ile sözleşmesini uzatmasına rağmen sözleşmesinde ‘4 Milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesinin olduğu öğrenilen Petkovic için tekrar harekete geçen Fırtına bu kez mutlu son için yoğun mesai harcıyor. Bu sezon oynadığı toplam 36 maçta 17 gol, 9 asistlik performans sergileyen Petkovic’in de Trabzonspor’a gelmek için geri sayıma geçtiği öğrenildi.

GOLCÜ ADAYI ÇOK

Bordo-Mavili Kulübün yönetim kurulu üyesi İbrahim Şahinkaya’nın menajerle birlikte Petkovic transferi için Hırvatistan’a gitmeye hazırlandığı belirtildi. Bordo-Mavili ekip ayrıca Paul Onuachu’yu bir yıl daha kiralık olarak takımda tutmak isterken Gaziantep’te kiralık olarak forma giyen Romanyalı golcü Denis Dragus, Leicester City’de forma giyen Nijeryalı golcü Kelechi Iheanacho ve Celtic’te kiralık olarak forma giyen İrlandalı golcü Adam İdah ile de ilgileniyor. Santrafor transferi konusunda çok titiz davranan Trabzonspor bu kez hata yapmak istemiyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY