Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, projenin uzun bir bekleyişin ardından hayata geçirilmesiyle ilgili memnuniyetini dile getiriyor. Adalet Sarayı'nın ilçeye kazandırılacak olması, hukuki işlemlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Adalet Sarayı projesi, oldukça geniş bir inşaat alanına sahip olacak ve toplamda 14.868,58 metrekarelik bir alana yayılacak. İnşaatın 3 Bodrum + Zemin + 4 Normal Kat + Çatı Arası Kat olarak planlanması, proje içerisinde çeşitli hukuki birimlerin yer alacağını gösteriyor. Projenin 550 günde tamamlanması planlanıyor, bu da Adalet Sarayı'nın hızlı bir şekilde hizmete girmesini sağlayacak.

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim'in ifadesine göre, uzun süredir beklenen bu proje ile ilçe, modern bir adalet sarayına kavuşacak ve bu, hukuki süreçlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyacaktır. Temel atma töreninin 29 Aralık Cuma günü gerçekleşecek olması, bu önemli projenin başlangıcını simgeliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT