BU SONUÇLAR NORMAL

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yeni sezona büyük umutlarla başlayan Yomraspor’da alınan sonuçlardan sonra moraller bozuk. Geride kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 de yenilgi alan Mor-Beyazlılar henüz galibiyetle tanışamayarak 2 puan topladı ve ligde kendisine 14.sırada yer buldu. Kuşadası deplasmanından farklı yenilgiyle evine dönen Yomraspor’da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu sezon başında bu tür sonuçların normal olduğunu söyledi.

GENÇ VE YENİ BİR TAKIMIZ

Zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, “Sezon başında yaşadığımız handikaplar var. Şu anda onların sıkıntısını yaşıyoruz. Bu demek değil ki hep böyle gidecek. Genç ve yeni bir takımız. Bizim ilacımız zaman. Önemli olan beklentilere ne zaman cevap vereceğimiz. Bir galibiyet bize öz güven kazandıracaktır. Bu yüzden hafta sonu evimizde oynayacağımız Aksaray maçı çok önemli. Kazanıp moral bulmak ve özgüven kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

DESTEĞE İHTİYAÇ VAR

Seyirci üstünlüğünün iç saha maçlarında ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Zıvalıoğlu, “Bu yolda taraftarlarımızın da bizimle olmasını bekliyoruz. Gittiğimiz deplasmanlarda rakip takım taraftarı hakemleri etki altına alabiliyor. Bu da bize olumsuz olarak geri dönüş yapıyor. İç saha maçlarımızda seyirci üstünlüğümüzü kullanabilirsek çok daha farklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Editör: TE Bilisim