Yeni yönetim, Vakıf senedi amaçlarına uygun hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda Yomra İlçesi'ne modern ve kalıcı bir Vakıf hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.


Yomra Vakfı Başkanı Sayın Yüksel Ayaz'ın liderliğinde toplanan Yönetim Kurulu, 2023 yılının son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında Başkan Ayaz, yaptığı açıklamalarda Vakfın projelerine ve hizmetlerine olan bağlılığını vurguladı. Başkan Ayaz, "Biz sözümüzün ve projelerimizin arkasındayız. Yomra bizim evimiz, yurdumuz. Ekibimizle maddi ve manevi olarak her zaman hizmet yarışı içerisinde olacağız. Yomra'mızda dokunmadığımız mahalle, köy ve özellikle insanı hizmetler kalmayacaktır. Yönetim olarak bizler; sadece aktifliğimizi ve hizmet akışını hızlandırmak için hizmet binamızın planlanan zamandan önce bitirmenin gayretini veriyoruz" şeklinde konuştu.


Başkan Ayaz, ayrıca yaklaşık 2/3 ay gibi kısa bir sürede hizmet binasının açılışını yaparak, hemşerilere daha çağdaş ve modern hizmetler sunacaklarını belirtti. Hizmet binasının kaba inşaatının son aşamaya geldiğini ve bundan sonra iç donanım ve mimari işçiliği kaldığını ifade etti.


Başkan Ayaz'ın sözleriyle, "Bizler var oldukça bu yarışın hep içerisinde kalacağız" vurgusu, Yomra Vakfı'nın hizmet anlayışını ve kararlılığını yansıtmaktadır. Vakıfların hayır ve sosyal güvenlik kurumları olduğunu belirten Başkan Ayaz, hizmetlerin reklamından ve görselinden uzak durduklarını ve insana odaklandıklarını söyledi. Yomra Vakfı, Yomra Kaymakamlığı, Yomra Belediyesi ve Muhtarlar ile işbirliği yaparak Yomra'nın birlik ve beraberliğine destek olmaya devam etmektedir. Maddi ve manevi hizmetler, Yönetim Kurulu kararları doğrultusunda hayata geçirilmektedir.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU 

Editör: Ayşe Sancak