Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Dernekpazarı İlçesi sınırları içinde Karayolları bünyesinde devam eden 'Of-Çaykara (Dokap) Yolu' yapım çalışmaları halen devam etmektedir. İlçeye giriş ve çıkışlar güney ve kuzey yönlerinden birer giriş ve birer çıkış şeklinde düzenlenmiştir. Ayrıca, transit yola kontrolsüz bağlanan tüm yollar, levhalar ve fiziki engellerle kapatılmıştır.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"

Yola katılacak araçların, seyir halindeki diğer araçlar için yeterli görüş mesafesine sahip olmayan veya kör noktalara düşen giriş çıkışlar, ciddi can ve mal kayıplarına yol açabilir. Bu nedenle çevreye verdiğimiz bu sıkıntılar için özür dileriz, ancak tüm tedbirlerimiz değerli vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak içindir. Saygılarımızla."

Yüklenici firma, yol güvenliği ve trafik düzenlemeleri açısından alınan tedbirlerin önemine vurgu yaparak, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını ve verilen yönlendirmelere uymalarını istedi.


TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT