Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği

Ancak konuk ekip, 72. dakikada Andrija Zivkovic ve uzatmaların 105+1. dakikasında Tomasz Kedziora'nın attığı gollerle skoru 2-0'a getirdi ve genel skorda 2-1 öne geçti.
Ancak son saniyelerde gelen golle Panathinaikos'un umutları yeniden yeşerdi. Dakikalar 120+9'da sahneye Dimitris Limnios çıktı ve Arao'nun asistiyle ağları havalandırarak skoru 2-1 getirdi. Genel skorda ise durum 2-2 olunca maç penaltılara gitti.
Penaltı atışları sırasında eski Trabzonspor oyuncusu Bakasetas, Panathinaikos'un önemli isimlerinden biriydi ve 120 dakika boyunca sahada kaldı. Ayrıca Bakasetas, 2. penaltı atışını gole çevirerek takımına katkı sağladı.
Seri penaltı atışlarında Panathinaikos, PAOK'u 6-5 mağlup ederek Yunanistan Kupası'nda finale yükseldi. Bakasetas'ın liderliğindeki Panathinaikos, dramatik bir şekilde eski takımını eleyerek finalde şampiyonluk için mücadele etme hakkı kazandı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT