Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Batista Mendy Açıklaması Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Batista Mendy Açıklaması

Transferle ilgili konuşmanın erken olduğunu belirten Yazıcı, odak noktasının Lille olduğunu vurguladı. 
Trabzonspor'da ve Türk futbolunda iz bırakmanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Yazıcı, Fransa'da en çok gol atan oyuncu olmanın kendisini gururlandırdığını söyledi.

Konferans Ligi'nde olası bir Fenerbahçe eşleşmesine ilişkin, "Umarım turu geçeriz ve yarı finalde karşılaşırız" diyen Yusuf Yazıcı, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da seyir zevki açısından keyifli bulduğunu belirtti. Fransa'daki haberlerin Türk milli takımı üzerinde nasıl bir yankı bulduğunu da değerlendiren Yazıcı, ülkesini temsil etmekten gurur duyduğunu dile getirdi.

Kariyer planlarına ilişkin konuşan Yazıcı, daha büyük bir lige ve takıma gitme hayalinin olduğunu ifade ederken, mevcut durumda Lille'e odaklandığını söyledi. Yusuf Yazıcı, mevkisi ve oynama tarzıyla ilgili olarak her yerde oynamaya hazır olduğunu ve hocanın istediği yerde oynayabileceğini belirtti.

Altın değerindeki milli oyuncuların Avrupa'da Türk futboluna bakışını da değerlendiren Yazıcı, ülkesini çok iyi temsil ettiklerini söyledi. Arda Güler hakkında olumlu düşüncelerini paylaşan futbolcu, taraftarın baskısını özlediğini ve bu atmosferi özlediğini ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK