Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya ile dikkat çekiyor. Ocak ayında harcama yapan müşterilere 250 Bankkart Lira ödemesi yapılacak. Detaylı bilgiler bankanın resmi internet sitesinde yer alıyor.


İADE KAMPANYASI

Ziraat Bankası müşterilerine özel Bankkart Lira kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında Ocak ayında harcama yapan müşterilere 250 Bankkart Lira ödemesi yapılacak. 

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılıyor. Harcamalarınızı farklı sektörlerde yaparak hem indirimlerden faydalanabilirsiniz hem de Bankkart Lira kazanma şansı yakalayabilirsiniz. 

Bankanın başlattığı Bankkart Lira kampanyası 31 Ocak tarihine kadar sürecek ve yapılan alışverişler karşılığında müşterilere 250 Bankkart Lira ödemesi yapılacak. 

Eve büyük katkısı olacak: Hesabında 100 bin lira olana dev faiz Eve büyük katkısı olacak: Hesabında 100 bin lira olana dev faiz

31 Ocak tarihine kadar banka kartı ya da kredi kartı özelliğiyle Nautica mağazasından yaptığınız alışverişler karşılığında Bankkart Lira kazanabileceksiniz. 

Kampanya 2 bin TL ve üstü yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Kazanılan Bankkart Liralar 7 Şubat tarihine kadar kartlara aktarılacak. 

Kampanyadan faydalanabilmek için ilk olarak katılım sağlamanız gerekiyor, kampanya katılımlarını bankanın mobil bankacılık uygulaması, internet bankacılığı veya kısa mesaj yöntemiyle yapabilirsiniz. 

Kaynak: Haber Merkezi