Ancak 90+6. dakikada Eren Elmalı'nın golüyle eşitliği yakalayan Trabzonspor, uzatmalarda Trezeguet'nin galibiyet golüyle turu geçerek taraftarlarına nefes aldırdı.

Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu, bu sezon Trabzonspor formasıyla çok formda Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu, bu sezon Trabzonspor formasıyla çok formda

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gençlerbirliği maçı, büyük bir krizle sonuçlanabilecek bir atmosfere sahne oldu. Normal sürenin uzatma bölümlerine 1-0 geride giren Trabzonspor'da, Eryaman Stadı'nda maçı izleyen taraftarlar, yönetimi ve teknik direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet eden tezahüratlar yapmaya başladı. Trendyol Süper Lig'deki son 5 maçta alınan 4 yenilgi ve 1 beraberlik camiada büyük bir gerginlik yaratmıştı.

Ancak umutlar, 90+6. dakikada Eren Elmalı'nın golüyle tekrar yeşerdi ve Trabzonspor, karşılaşmayı uzatmalara taşıdı. Uzatma bölümlerinde de Trezeguet'nin galibiyet golüyle gelen tur, taraftarların yüzünü biraz olsun güldürdü. Bu sonuç, Trabzonspor camiasında büyük bir krizin yaşanmasını engelleyerek çeyrek finale yükselme umutlarını artırdı.

Editör: Birol Sancak