Öncelikle, taraftarları stada beklediklerini ve pozitif desteklerinin her zaman önemli olduğunu vurgulayan Avcı, taraftarların oyunculara olan pozitif desteğinin takım üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti. "Öncelikle biz taraftarlarımızı her zaman stada bekliyoruz. Onlar pozitif destek verdiğinde her zaman fark yarattılar. Pozitif destek olmalı." şeklinde konuşan Avcı, taraftarların oyunculara destek olması gerektiğini ifade etti.

Çaykur Rizespor Kaptanı Gökhan Akkan, Elinden Kaçırdığı Topun Ardından Dünyalar Başına Yıkıldı Çaykur Rizespor Kaptanı Gökhan Akkan, Elinden Kaçırdığı Topun Ardından Dünyalar Başına Yıkıldı

Avcı, müsabakanın önemine de vurgu yaparak, "Bu tür maçları iyi oynuyoruz." diyerek, takımın hazır olduğunu ve oyuncuların performanslarının konuşulduğu bir maç olmasını arzuladıklarını dile getirdi. Avcı, Trabzonspor'un enerjisinin yüksek olduğunu ve moralinin yerinde olduğunu belirterek, detaylı bir şekilde hazırlandıklarını ve rakiplerini iyi analiz ettiklerini aktardı.

Son olarak, hakem konusuna da değinen Avcı, "Hakem konuşulmaz." diyerek, maçın futbolseverler için keyifli bir mücadele olmasını umduklarını belirtti.

Abdullah Avcı'nın bu açıklamalarıyla Trabzonspor'un Fenerbahçe maçına odaklandığı ve taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptığı görülüyor.

Editör: Birol Sancak