AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, seçim çalışmaları kapsamında Maçka İlçesi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Turgay Çoban'ı makamında ziyaret eden Koç, yeni görevinde başarılar diledi ve önümüzdeki 2024 seçimlerine odaklanacaklarını ifade etti. Koç, ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu: "Teşkilatlarımızla birlikte 2024 seçimlerine Türkiye Yüzyılı'nın mührünü vurmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Her şey memleket için."

Koç'un ziyaret programı esnaf ziyaretiyle devam etti. Maçka İlçe Başkanı Turgay Çoban, Belediye Başkanı Koray Koçhan ve teşkilat mensupları ile birlikte Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret eden Koç, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Merkez Mahallesi'ni de ziyaret eden Milletvekili Koç, "Esnaf ve vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek bereketli kazançlar diledik. Milletimizden aldığımız destekle; eğitimden sağlığa, sanayiden ekonomiye, bilimden teknolojiye, kültürden sanata her alanda ülkemizi güçlendirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

Vehbi Koç'un ilçe teşkilatları ve esnaf ziyareti, seçim öncesinde temaslarını sürdürdüğü anlamına geliyor ve partisinin seçim çalışmalarına verdiği önemi yansıtıyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT