Sevgili Okurlar, Trabzonspor zor günler geçiriyor ve Aralık’a doğru da gidiyor. Ne zaman Aralık kongresi yaklaşır ise Trabzonspor’da sorunlar artar. Bu benim temizdir.
Yeni yönetim senaryoları çizilir,
Siyaset kurumu mevcutları istemez denir,
Futbolcular bazen değişim ister,
İçerisi darmadağın olur, bir türlü dikiş tutmaz.
Altı oyulur yönetimin.
Şimdi Aralık ayına doğru kim aday olacak veya mevcut yönetim devam edecek mi?
Görülüyor ki, mevcut yönetimden devam edenler olacak.
Ama mevcut yönetimden ayrılan da olacak.
Sıkıntı başlamış.

Ahmet Ağaoğlu devam etmek istiyor.
Ne var ki, her taraf temlik.
Futbolculara hortumla para veriyorsun yetişmiyor!
Saha sonuçları kötü.
Kötü olunca da Trabzonspor gelir bulamıyor.
Eğer böyle giderse Ağaoğlu bir kez daha düşünecek.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Başkanlığında devam edilmesini isteyenler de sözkonusu.
Trabzonspor Aralık kongresinden yarışarak çıkamaz.
Büyük bir güçbirliği lazım.
Denge lazım.
Trabzon-İstanbul dengesi, ekonomik denge ve siyasi denge şart.
Kurtuluş bu.

Devam Doğan


Ertuğrul Doğan,Trabzon’un yatırımcı işadamlarından birisi. Ekonomik olarak ciddi katkılar sağladı. Doğan için Başkanlık süreci henüz gelmedi. Bir dönem sonra, yani 3 yıl sonra olabilir. Aralıkta mutlaka yönetimin içinde kalmalı..

Ünal Hoca Da Yapamadı..


Sezon başında ne yazdım ‘Ünal hoca formayı adaletli dağıtırsa bu işi başarır.’ Yapamadı. O da Burak Yılmaz’ı kulübede tutamadı. Forvetten 3 oyuncuyu birden değişti ve Göztepe maçında da adeta hayal kırıklığı yarattı. Trabzonspor Alanya’da kötü oynamamasına rağmen hucüm hattını tamamen bozdu. Bozunca toparlamak zor oldu. Üzgünüz, 38 yıl sonra Göztepe Trabzon’da kazandı. Tüm rekorlar elimizden uçtu gitti..

Tamam Onurumuz..


Onur’un Trabzonspor’a katkıları inkar edilemez, yüzü de eskimez. Onu biz hep o bebek yüzü ile sevdik, seveceğiz. Bunu defalarca yazdım. Ama Onur Kıvrak’ın maçtan sonra konuşmasını benimsemedim. Onur, Hacıosmanoğlu, Hurma ve Şota’lı dönemden beri sorun çıkarıyor. Yedek kalacağı dönemde ‘sakatım’ diyor, kulübeye asla girmiyor. Trabzonspor’a çok şey verdi onlar kalbimizde. Bence daha fazla konuşmamalı.

Sıkı Savunma Çift Forvet


Trabzonspor alacağı 2 maçı da kaybetti. Alanya maçında iyi oynadı, bir kafa gol ve yenildi. Göztepe maçında Burak Yılmaz 4 gol atabilirdi. Bir attı bir direkten döndü bir penaltı kaçırdı ve birde karşı karşıya atamadı. Atsa kahraman olacak. Futbolda bunlar var. Kasımpaşa maçında çift forvet ama savunmayı sağlama alarak. Burak ve Rodellega. Olmadı İkinci yarıda Wakeme ve Ekuban.

Öksüz’den harika kitap..


Anadolu Ajansı’ndan ayrıldıktan sonra tam 5 kitaba imza attı. Tebrikler diyoruz İhsan hocama. Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş, Özkan Sümer, Şike kitabı ve 6 Ekim tarihinde dağıtılacak olan Kenan İskender’in hayatı kitabı. İhsan Öksüz ancak bu kadar verimli olabilirdi. Sümer’in kitabı farklı. Sümer’e övgüler yok. Eleştiriler de var. Hem de küpürleri ile. Tebrikler büyük usta. Güzel bir eser daha.

Biraz Da Nostalji

1-Sümer ligde yılın teknik direktörü seçilmiş

2-Hoca meşhur gözlükleriyle birlikte kulübede.