Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinde de gündeme geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinde de gündeme geldi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan skandal olayda, bedensel engelli bir şahsın tuvaletlere yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

Olay, bir hemşirenin hastanenin tuvaletinde bulunan şüpheli çantayı fark edip polise ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Polis ekipleri, çantanın içindeki gizli kamera düzeneğini buldu ve şüphelinin kimliğini tespit etti.

Gözaltına alınan T.Ö. (52), sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye gittiğini ve 3-4 yıldır gizli kamera düzeneğiyle tuvaletleri kaydettiğini itiraf etti. Kendisinin bu tür eylemlere yönelmesinin bir tür rahatsızlık hali olduğunu belirten T.Ö., kaydettiği görüntüleri daha sonra imha ettiğini savundu.

T.Ö., sorgusunun ardından tutuklanarak adli makamlara sevk edildi. Bu skandal olay, hastane yetkilileri ve toplumda büyük infiale yol açtı.

Kaynak: İHA