HAZİRAN’I İSTİYORLAR

Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF yönetiminin 18 Temmuz için aldığı seçim kararını Haziran başına çekilmesini isteyen kulüpler bu konuda noter onaylı imza toplamaya başlamıştı. Bu süreç de devam ediyor. Ancak Kulüpler Birliği’nin toplantısından sonra TFF Başkanlığı için sürpriz bir isimler adaylıklarını açıkladı.

SICAK BAKILMIYOR

CANLI | Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı açıklamalarda bulunuyor CANLI | Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı açıklamalarda bulunuyor

TFF yönetimlerinde daha önce yer alan Servet Yardımcı’nın yanı sıra Erdal Alkış TFF Başkanlığına adaylıklarını açıkladı. Türk futbolunun kaos ortamından kurtulması adına bir hamle başlatan Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, TFF’deki seçim süreciyle ilgili son yaptığı açıklamada, “TFF’de ve MHK’de değişimi ilk savunan kulüp olduğumuzun bilinci ve sorumluluğu içerisinde bu ‘yalancı’ değişimler ve değişimcilere tüm kapıları kapattıracağız” ifadelerine yer vermişti. Bu arada gelen bilgilere göre Trabzonspor yönetiminin, Servet Yardımcı ismine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK