Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat, Erol ve Adem Güneş, Özgüneş ekibini kapıda karşıladı. Gelen ekiple bayramlaşan Özgüneş yönetimi, şirket ekibinin Ramazan Bayramını tebrik etti. 

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Trabzon'un Araklı ilçesinde bulunan Kalecik Tüneli'nde meydana gelen bir kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi Trabzon'un Araklı ilçesinde bulunan Kalecik Tüneli'nde meydana gelen bir kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadık.  Bayramlar; milli, insani ve dini değerlerimizin ve bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi, saygı ile hoşgörünün arttığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Özgüneş ailesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Ailemizle birlikte bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim birlik beraberlik içerisinde bizleri nice bayramlara kavuştursun inşallah” dedi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA