Açılış konuşmasını yapan Başkan Alaettin Serdar “Beldemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacaktır. Günden güne gelişen ve büyüyen Beldemizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz.

Göreve geldiğimiz günden beri, temiz bir çevreye sahip Kendirli için çalışıyoruz. Kendirlinin geniş bir yerleşim alanına sahip olduğunu belirten Başkan Serdar,Beldemizde Belediye hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için araç ve iş makineleri parkımızı sürekli yenilemeyi ve güçlendirmeyi amaç edindik. 

Daha öncede Beldemiz ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak üzere bir çok aracı Belediyemizin bünyesine kazandırmıştık. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diler, Bu araçların Beldemize kazandırılmasında yardımcı olan değerli büyüklerimize Beldem adına teşekkür eder, Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dileyerek sözlerini tamamladı. Açılış konuşmasının ardından Çayeli müftüsü Mehmet Uzun'un dualarıyla Kurban kesimi yapılarak törene katılanlara ikramda bulunuldu.
İlyas GÜR
 
Editör: TE Bilisim