Büyük Birlik Partisi (BBP), Ortahisar ilçe başkanlığına Galip Aydın'ı atadı. Ahmet Buzdağ'ın görevi bırakmasının ardından gerçekleşen bu değişiklikle birlikte BBP Ortahisar ilçe başkanlığında yeni bir dönem başlamış oldu.

Yeni ilçe başkanı Galip Aydın, göreve başlaması sonrasında yaptığı açıklamada BBP'nin vizyonunu milliyetçi, maneviyatçı, demokrat, vatansever ve tam bağımsız bir güçlü Türkiye ülküsü olarak tanımladı. Aydın, partisinin davasına ve misyonuna olan bağlılığını vurgulayarak BBP'nin Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü, kalkınmasını, demokrasisini ve saygın bir devlet olmasını destekleyen bir güvence olduğunu belirtti.

Galip Aydın, BBP'nin tarihinde hiçbir dönem bu çizgisinden sapmadığını ve bu büyük yürüyüşün bir parçası olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Ayrıca, BBP'nin Anadolu insanının cemiyetçilik anlayışının bir yansıması olduğunu ve millete hizmeti kendilerine bir vizyon olarak benimsediklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Yeni ilçe başkanı, partisine, Ortahisar ilçesine ve millete hayırlı olmasını dileyerek, BBP'nin Türk milletinin hak ettiği değeri bulmasına katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşları partilerine davet etti. Galip Aydın, görevi devraldığı için BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve diğer ilçe teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT