Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Final Biletini Aldıktan Sonra Kupaya Gözünü Dikti Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Final Biletini Aldıktan Sonra Kupaya Gözünü Dikti

Oosterwolde, sahaya koşan maskeli bir taraftarın kendilerine doğru gelmesi üzerine yaşananları detaylı bir şekilde aktardı. Kendisini ve takım arkadaşlarını korumak adına yere yatırılan taraftara tekme attığını kabul eden genç futbolcu, bu hareketin güvenliklerini sağlamak adına olduğunu belirtti.

Ayrıca, kulübün bu olaylarla ilgili aldığı kararlar ve futbolcuların güvenliği konusunda yapılan tartışmalara da değinen Oosterwolde, ceza alınmasını gerektirecek bir durum olmadığını düşündüğünü vurguladı. Fenerbahçe'nin "ligden çekilme" gündemiyle ilgili ise güvenlik endişelerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. Son olarak, maç sırasında sahaya atılan yabancı maddelerle ilgili yaşadıkları sorunları ve federasyonun bu konuda nasıl bir adım atması gerektiğini eleştiren Oosterwolde, futbolcuların güvenliğinin her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Editör: Birol Sancak