Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu

Giresun şehir merkezinde hala bir fırında çalışan ekmek ustası genç, beraber çalıştığı meslektaşlarına sürekli şarkı türkü söylerken bunu daha çok geniş kitleye duyurmak için yola çıktı. Giresun Aksu Mahallesi'nde bir stüdyoda demo çalışması yapan Sert, sürpriz bir esere klibini çekti halkın sevgisini kazandı.

EKMEKTE OLDUĞU GİBİ ŞİMDİ DE MÜZİKTE USTA OLMAK YOLUNDA

Sebahattin Sert gece aklına sözler geldikçe fırında çalışırken not aldığını daha çok artan vakitlerinde besteler yaptığını belirterek, kemençenin üstadı Giresunlu sanatçı Mehmet Hancı'dan destek gördüğünü söyledi. İlk olarak sanatçı Mehmet Hancı'ya ulaştığını söyleyen Sert, "Her zaman işin zor olanını yapacaksın, severek yapacaksın. Bir işi severek yaparsan başarılı olursun ben buna inanıyorum. Fırın sektöründe hala çalışıyorum. Arkadaşlarıma orada şarkı söylerken bunu artık profesyonel olması yolunda ilerlettim.

YÖNETMEN OĞUZHAN COŞKUN VE SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bir tane klip çalışmam oldu yine devamı gelecek ama bunun için sponsor desteğine ihtiyacım var. Bir karşılama çalışması düşünüyorum. Sözleri bestesi bana ait eser var sırada. Zaten önceki çıkan klibinde söz ve bestesi bana aitti. Bir insanın yaşadığı hangi mazi yaralamışsa onu yazıya dökmeli, yazmalı, çizmeli ve müzik olarak toplumla paylaşmalı diye düşünüyorum. Çünkü müzik hayatımızın parçası bizim sevinçli ve üzüntülü anlarımızda hep müzik vardır. Ben bu vesileyle sizin şahsınızda Taka Gazetesi aracılığıyla yönetmenim Oğuzhan Coşkun ve bütün sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Sponsor desteğini yeniden hatırlatıyorum, herkese sevgiler selamlar" ifadelerini kullandı.

Muhabir: BİROL SANCAK