Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

Hasan Süha Saral ve Ahmet Kaya’ya destek veren Zeybek, “Volkan Canalioğlu’ndan sonra Trabzon’da CHP’li belediye ile buluşacağız” dedi.

Zeybek, “31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. Tüm siyasi partilerin içinde en çok aday gösteren partiyiz. Seçim mücadelemizi yapıyoruz. Yarışan tüm adaylara başarılar diliyorum. Barış, özgürlük, kardeşlik içinde seçimin tamamlanmasını temenni ediyorum” dedi.

TRABZON’U ÖNEMSİYORUZ
7A1199C0 C5F7 414A 9F0B 1695Abb2D26E

Zeybek, “CHP olarak, öncelikli hedefimiz 11 olan büyükşehir sayımızı 15’e çıkarmak. Bunlardan bir tanesi de Trabzon Büyükşehir belediye başkanlığı. Adayımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Karadeniz’deki şehirlerin tamamında adaylarımız güçlü şekilde yarışın içindeler. İl belediyesinin yanında ilçe belediyelerinin sayısını artırma hedefimiz var” diye konuştu. 

EMEKLİLER SIKINTIDA

Zeybek, “28 Mayıs seçiminde vaat edilenlerin çoğu hayata geçmedi. Herkes ağır bir pahalılık ve geçim sıkıntısı içinde. 15 milyon emeklimizin 10 milyonu 10 bin TL emekli maaşı ile geçinmek zorunda kalıyor. Geçim sıkıntısı dayanılmaz bir hal aldı. 3 yıl içindeki ağır ekonomik buhran ve hayat pahalılığı emeklilerimizi ve asgari ücretlileri ciddi sıkıntıya soktu” ifadelerine yer verdi.

SEÇMENDEN SARI KART
Df920003 80E9 4304 97A8 F2D9C157B029

Zeybek, şöyle devam etti: “Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılında kurduğu AK Parti iktidara geldiğinde emekli maaşı asgari ücretin 1.6 katıydı. Şimdi biri gitti 0.6 kaldı. toplumda da derin kırılma ve siyasete olan güvenin azalması oldu. Seçmen iktidara sarı kart verecektir. İsraf ekonomisinden vazgeçilmelidir.”

İMAMOĞLU FARKLI KAZANACAK
Daef44A1 C43B 409E 9583 59C432B9Fdff

Zeybek, şu şekilde konuştu: “Trabzon’un yürekli ve yiğit evladı, Ekrem İmamoğlu, ikinci ve son kez İstanbul’da belediye başkan adayı oldu. Bundan sonraki siyasi beklentisi milletimizin beklentisi ile örtüşecektir. Trabzon doğumlu ya da Trabzon nüfusuna kayıtlı hemşehrilerimizin büyük teveccühü ile tüm illerin ve İstanbul’a yerleşen yabancıların tercihi Ekrem İmamoğlu’dur. Belediye meclisinde de sayısal çoğunluğu sağlanacağı bir seçimle karşı karşıyayız. Ekrem İmamoğlu 500 bin fark atacak.”

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU