Doğu Karadeniz Turizminde Yükselen Trend: Körfez Ülkelerinden Gelen Turist Akını Doğu Karadeniz Turizminde Yükselen Trend: Körfez Ülkelerinden Gelen Turist Akını

2012 yılından beri turizm sektörüne hizmet veren bu tatil köyü, sahip olduğu şifalı sular ve zengin doğası ile dikkat çekiyor. Afyonkarahisar'ın termal başkenti olarak bilinen bu tatil köyü, misafirlerine ev konforu ve rahatlığında bir tatil vaat ediyor.

4Dc3Eb25 Fc01 48Ad 8A89 93495156Cdb0

Tatil Köyü Genel Müdürü Hakan Siyah, "Rotanızı Afyon Özgül Termal'a çevirin ve termal tatilin keyfini sonuna kadar yaşayın. Tatil köyümüz, 230 bin m²'lik bir alanda hizmet veriyor ve siz değerli misafirlerimize evinizdeki rahatlığı sunuyor. Toplamda 645 oda bulunan tesisimizde, standart ve havuzlu suite dairelerden, lüks havuzlu villalara kadar farklı konaklama seçenekleri sunuyoruz" dedi.

Konumu itibarıyla havaalanlarına, otobüs terminallerine, tarihi ve kültürel gezilecek yerlere, alışveriş merkezlerine ve Afyon merkeze kolay ulaşım imkanı sunan tatil köyü, gastronomi açısından ünlü Afyonkarahisar şehrinde misafirlerine enfes açık büfe lezzetler sunuyor.

8A18E142 2E31 45Da Ae3B 404C9638Ebe5

Hakan Siyah, aynı zamanda bölgenin en büyük spa, havuz ve aqua park kompleksine ev sahipliği yaptıklarını belirterek, misafirlerin burada rahatlamalarını ve eğlenmelerini sağladıklarını vurguladı.

Termal suyun faydaları hakkında da bilgi veren Siyah, şunları söyledi: "Termal su, metabolizmayı hızlandırır, cildi yeniler ve insan ruhuna iyi gelir. Romatizma ağrılarına iyi gelir, iltihapları tedavi eder, kas ağrılarını hafifletir. Nörolojik rahatsızlıklara olumlu etkileri vardır, ortopedik sorunlara çözüm sunar, solunum yollarını rahatlatır ve nefes almayı iyileştirir. Ayrıca nefrolojik hastalıkların tedavisine de yardımcı olur. Böbrek taşlarının atılmasına ve idrar kesesi iltihabının tedavisine katkı sağlar."

23E8B8Bf A12C 44D9 9E2C 47E8205150Fd

Grand Özgül Termal & SPA, sağlık, konfor ve eğlencenin bir arada bulunduğu bir tatil deneyimi sunarak misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Hakan Siyah, "Gelin, dinlenin, yenilenin" çağrısında bulunuyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak