Sahadaki çalışmalarımda da bunun karşılığını görüyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz işlerle vatandaşımızın gönlünde bir yer edindik. Bu beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Ortahisar Belediyesi’nde bundan önceki süreçte yaşanan başarılı AK Parti belediyeciliği 31 Mart seçiminin ardından daha da yükselen hizmet çıtası ile devam edecek” dedi.

KAYA’NIN AĞIR TOPLARI

CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya  güzel bir meclis listesi yaptı. Kaya listesine Belediyecilikte tecrübesi olan makine mühendisi  Alparslan Özdemir ile Trabzon’u çok iyi bilen partinin 3 dönem merkez ilçe başkanlığını yapmış Murat Özçilingir gibi güçlü isimleri kontenjana yazdı. Kaya seçilirse Murat Özçilirgir’in başkan vekili olacağı iddia edildi.

KÖKSAL TAŞKARA’YI ZİYAET ETTİ

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk, İstanbul Küçükçekmece’de  Asliye ceza mahkemesi başkanı Ahmet Taşkara’yı ziyaret etti. Konu Trabzon ve Trabzonspor oldu.

MÜMİN BAŞKANDAN ANLAMLI TABLO

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon’da bir dizi incelemelerde bulundu. Çarşıbaşı ilçesini ziyaretinde belediye başkanı Mümin Nuhoğlu tarafından Özhaseki’ye anlamlı bir tablo hediye edildi. Nuhoğlu, “Kıymetli bakanımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Bizim için kıymetli olan bu tabloyu kendisine hediye ediyoruz” dedi.

TRABZON’UN GURURU

Trabzon’da akaryakıt sektörüne farklı soluk ve yenilik getiren Erbaşaranlar Şirktetler Grubu, 2023 yılının ikinci ödülü de aldı. Selçuk Erbaşaran’ın sahibi olduğu SunPet Selçuk Erbaşaran Akaryakıt, Türkiye genelinde dereceye girerek ödül aldı. 601 SunPet bayisi içinde satış, müşteri memnuniyeti, emniyet, güvenlik, temizlik ve gizli müşteri değerlendirmesinde dereceye giren istasyona ödülü takdim edildi. Ödülü alan istasyon sahibi Selçuk Erbaşaran, “Bu gurur Trabzon’un” dedi.

MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu muhtarlarla iftar sofrasında buluştu. Sürmene Sofrasındaki programda ;TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin,Cumhur Zittifakı MHP Sürmene İlçe başkanı Hamit Küçükali ,belediye meclis üyesi adayları ve mahalle muhtarları ile iftarı birlikte açtılar.

EMNİYETTEN ALKIŞLIK DAVRANIŞ

Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle tüm Down Sendromluları temsilen ilçede arkadaşları tarafından ‘Olgun Baba’ olarak çağrılan Olgun Mollahaliloğlu’na pasta keserek bu özel gününü kutladı. Pasta kesimi sonrasında ise Olgun’un “ Beni artık eve emniyet arabasıyla da bırakırsınız” esprisi ise güne damga vurdu.

Muhtarlar Toplandı Muhtarlar Toplandı

TRABZON'DA ARTVİNLİ KADINLARIN DAYANIŞMASI

20 yıllık gelenek devam ediyor . Trabzon'da yaşayan Artvinlilerin birlik ve beraberliği bir başka oluyor. Aralarında kamu çalışanı ve emekliler ve ev kadınları olan Artvinli kadınları Trabzon'da tam 20 yıldır bir araya gelerek dayanışma örneği sergiliyor. İftar yemeğinde bir araya gelen Artvinliler kültürlerini yaşama ve yaşatma noktasında birliktelik sağlarken arkadaşlık ve dostluk bağları da güçleniyor. Trabzon Artvinliler Derneği de 7 Mart Kurtuluş gecesi başta olanak her yıl çeşitli etkinliklerle bu dayanışmaya güç katıyor.

ARTVİNE HİZMET SEVDADIR

Artvin Ardanuç CHP il Genel Meclis adayı Nuri Osman Şimşek ‘siyasete hizmet edebilmek gönülleri kazanmak için girdiğini belirterek ülke ve Artvin sevdamız her şeyin önünde gelir’ dedi.

BU MUHTAR FARKLI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Kadir Sert, farklı kişiliği ile mahalleli tarafından çok seviliyor. Muhtar Sert, mahallesindeki garibi gurabayı her zaman koruyor kolluyor. Muhtar Sert, mahallesindeki yaklaşık 200 aileye bütün tavuk ve ramazan pidesi dağıttı. Muhtar Sert, “Cumhuriyet Mahallemizde asla kimse sahipsiz değildir. Kimse çaresiz değildir. Muhtar olarak buna izin vermem” dedi.

Editör: Doğukan ÖZKURT