Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetimindeki ekip, 25 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı bu kritik maça hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.

Samsunspor - Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu: İşte Detaylar! Samsunspor - Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu: İşte Detaylar!

Geçtiğimiz hafta Vanspor'a 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon, Yeni Mersin İdman Yurdu karşısında aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Ligdeki ikincilik yarışında hala iddialı olan Lacivert-Kırmızılılar, taraftarlarının desteğiyle rakiplerini mağlup ederek ikincilik iddialarını sürdürmeyi hedefliyor.

Özellikle lider Esenler Erokspor ile ikinci sıradaki Vanspor'un karşı karşıya geleceği haftada galip gelerek fırsatı kaçırmak istemeyen 1461 Trabzon, oyuncularını motive etmek için teknik direktörleri Sait Karafırtınalar önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Karafırtınalar'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda maçın önemine vurgu yaparak, takımın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini sağladığı belirtiliyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT