Özellikle sağ bek pozisyonu için Nice takımında kadro dışı bırakılan ve adı Galatasaray ile de anılan Youcef Atal'a odaklanılmış durumda. Youcef Atal'ın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması, bonservisinin uygun bir bedelle alınabilme ihtimalini artırıyor. Ancak oyuncuyu ikna etmek de önemli bir adım olarak karşımızda duruyor.

Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Trabzonspor'un diğer hedefi ise Fransa Ligue 2'de Ajaccio forması giyen 24 yaşındaki Tim Jabol Folcarelli. İzleme ekibinin önerdiği bu genç oyuncu, yüksek potansiyele sahip ve yakın gelecekte önemli teklifler getirebilecek bir yetenek olarak görülüyor.

Trabzonspor yönetimi, her iki oyuncuyu da kadrolarına katmak için yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, planlanan transferlerin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor. Bu transferler, Trabzonspor'un gücünü artırarak Süper Lig'deki performansını yükseltme amacını taşıyor.

Editör: Birol Sancak