Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 497. Bölümde Rıza Baba, torununun vurulmasına neden olan çetenin patronunun yakalandığını öğrendi ve öcünü almak için sorgu odasına girdi.
Arka Sokaklar 497. Bölümde Rıza Baba izleyenleri şoke etti.

 Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde nefesler tutuldu. Rıza Baba'nın torununu kaçıran çetenin patronuyla sorgu odasındaki hesaplaşma sahnesi bölüme damga vurdu. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan "Rıza Baba katil mi oldu?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Rıza Baba kendine gelir gelmez torununu bulmak için harekete geçti. Hüsnü ve Mesut'un yardımıyla silahla sorgu odasına giren Rıza Baba, kapıyı içeriden kilitledi. Karşısında torunu Zeynep'i vurdurtan, kendisini içeriye attıran kişiden intikam alacaktır.

Rıza baba, çete liderine silahı doğrultarak "Bugün burada öleceksin orası kesin. Ölmeden önce de bana torunumun yerini söyleyeceksin. Gidip cenazemi alacağım vazifemi yapacağım. Sonra ben de öleceğim " dedi.

O sırada Arif müdür ve diğerleri sorgu odasının önüne gelirken, ekipteki polislerin Rıza Baba'ya destek çıkması Arif müdürü çileden çıkardı. Engin müdürün kapılı kırma çabasına Mesut ve Hüsnü yardım etmedi.

"Ölürken bile şerefsizsin Altay, Bana torunumun cenazesini bile vermeden gidiyorsun" dedi ve silahı ateşledi. Tam o sırada Engin müdür ve diğerleri kapıyı kırarak içeri girdi.

Çete lideri torunun vurulduğu yeri söyledikten sonra masaya düştü. Çete liderinin silah ateşlendikten sonra kulağını tutması, Rıza Baba'nın ölümcül şekilde ateş etmediği şeklinde yorumlandı. Öte yandan Arif müdürün "Şunun yarasına baktırın hiç değilse" sözleri dikkat çekti.

Son bölümde merak edilen bir konu da Zeynep'in ölüp ölmediği oldu. Küçük kızın köy evinden görüntüleri, ekibe gönderilir. Ali görüntüleri izleyince sinir krizi geçirir. Kaçırılma görüntülerinde Zeynep'e ateş açılıyor ama ölüp ölmediği kesin değil.
Editör: TE Bilisim