15 günlük umre ziyareti sebebiyle kutsal topraklarda olan Özdağ ve Güngör Uhud dağına çıktılar. Güngör, Afrin’in teslim alındığını öğrendiği anda elindeki Türk Bayrağını zirveye dikti ve ‘İşte Türkün gücü’ diye bağırdı.
 
Anne Acısı
 

Köy Hizmetleri’nin efsane ismi  Ali Cicerali, Adnan ve Adil Cicerali’nin sevgili  anneleri Mecsure Cicerali dün yaşama veda etti. Dün cenaze namazı Arsin ilçesi Yeşilce Mahallesi camiinden son yolculuğa uğurlandı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Cicerali ailesi sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Mhp’nin Acı Günü
 
Önce ki gün Milliyetçi hareket Parti’nin kurultayı gerçekleşti. Trabzon tam kadro kurultaya gitti. MHP Trabzon yönetimi kongreden dönerken Sürmene MHP İlçe Yönetiminden Temel Hamzadayıoğlu kazada yaşamını yitirdi. Bu haber MHP’yi yasa boğdu.
 
“Sonuç Alamıyoruz”
 
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde oturan bir vatandaş gazetemize ulaştı. Mahallesi ile ilgili şikayetini dile getirdi ve çözüm istedi. Vatandaş yaptığı açıklamada; “Sokak üzerinde 3 ayrı noktada köpek kulübesi 1 yıl önce yapıldı. Çok sayıda köpek bu kulübelerde çevreye gürültü yaparak rahatsızlık veriyor. Akşam köpek sesinden yatamıyoruz. Gündüz yine köpek sesinden balkonda oturamıyoruz. Küçük çocuklarımız korkudan sokaktan geçemiyor. BİMER ve Trabzon Belediyesi-Ortahisar Belediyesi yetkililerine şikayetimizi yazılı ve sözlü olarak defalarca iletmemize rağmen sonuç alamıyoruz. Kaçak yapılara neden göz yumuyor Trabzon ve Ortahisar Belediyesi yetkilileri kaçak yapıları yıksalar bu rezilliği 2018'in Türkiye’sinde Trabzon'da yaşamayacağız. Diğer bir konuda egzoz patlatan araçlar bölgede çok sayıda egzoz takılı araç çevreyi rahatsız ediyor trafik Şubeni defalarca arıyoruz fakat telefonları açan yok. 155'den ulaştığımız polisler bize yardımcı oluyorlar. Fakat işleyişe göre bildirilen plakaya ekip denk gelirse işlem yapıyormuş böyle saçmalık olur mu polis kayıtlarından araca anında ulaşıp ekiplerin işlem yapması gerekmez mi?” ifadelerini kullandı.
 
Yunusoğlu MYK’da
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MYK üyeliğine seçildi. MHP Trabzon İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “ 18 Mart 2018 tarihinde yapılan olağan kongremizde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyeliğine seçilen eski Trabzon milletvekilimiz sayın Süleyman Latif Yunusoğlunu tebrik eder ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim” ifadelerine yer verildi.
 
“Her Sorunun Üstesinden Geliriz”
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi halk gününde vatandaş ile bir araya geldi sorunları dinledi. Birlik ve beraberlik ile her sorunun üstesinden gelinebileceğine vurgu yapan Başkan Çebi; “ Bugün halk günü yapıyoruz. Genciyle, yaşlısıyla tüm vatandaşlarımızın sorunlarına ortak olduk. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece her zorluğun üstesinden geliriz. Allah vatandaşlarımızdan razı olsun” dedi.
 
Of PTT’de Değişiklik
 
Of PTT Müdürlüğü’nde değişiklik oldu, yeni müdür iş başı yaptı. Geçen yıl Şubat ayında Of PTT Müdürlüğü görevine atanan Hasan Çolak, Sürmene PTT Müdürlüğü’ne tayin olurken Of PTT Müdürlüğü’ne Tülay İkinci atandı. Müdür Çolak veda etmek, Müdür İkinci de tanışmak üzere Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ı makamlarında ziyaret ettiler.
 
 
“Çalışmalar Devletimizce Desteklenmekte”
 
Trabzon Valisi Yücel Yavuz “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla açıklama yaptı. Vali Yavuz açıklamasında; “Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları ve bu günlerimizin mimarı olmaları dolayısıyla aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını el üstünde tutmuş, onların yaşamları süresince engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Yaşlılarımızın öncelikle ailelerinin yanında aile sıcaklığında yaşamaları, bunun mümkün olmaması halinde ise aile sıcaklığının devletimiz eliyle sağlanması öncelikli hedefimizdir. Amacımız toplumsal değer yargılarımız arasında yer alan yaşlıya sevgi ve saygının değişen toplum yapısı içinde devamını sağlamaktır. Yaşlılarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaya yönelik çalışmalar devletimizce desteklenmekte ve titizlikle sürdürülmektedir. Devletimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir. Günlük hayatı zorlaştıran koşulları yaşlılarımız için kolaylaştırmak ve uyum sağlamalarında onlara yardımcı olmak konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir. Yaşlılarımıza sahip çıkılmalı ve yaşlılarımızın mutluluğu için herkes elinden gelen katkıyı sunmalıdır. Gerek aile gerek toplumsal yaşantımızda daima baş tacımız olan yaşlılarımıza her zaman sevgi ve hürmet göstermek toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli hasletlerden biridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür sürdürmelerini diler; saygı ve şükranlarımı sunarım” dedi.
Editör: TE Bilisim