Mehmet Yiğit Alp Jüri Üyesi Oldu

Trabzonspor Yöneticisi olan NTC Medya sahibi Mehmet Yiğit Alp İstanbul'da jüri üyesi oldu... 
Onlarca film ve dizi projesine imza atan, şuanda da vizyonda olan Kırgın Çiçekler ile Aşk ve Mavi dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Yiğit Alp önceki akşam WOW Otel'de gerçekleştirilen 1. sinema Güzeli Yarışması'nda jüri üyesi oldu. 
Türkiye'nin en iyi 5 yapım şirketi arasında olan NTC Medya sahibi Alp, "İşimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz" diyor. 
Trabzonspor'un başarısı için ise, "Trabzonspor'umuz muhteşem gidiyor. Herkes takıma sahip çıkmalı ve bu yükseliş sürmelidir" yorumunda bulundu.

Kılıçdaroğlu Geliyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da hem miting yapacak hem de oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'na kız isteyecek.  
Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir soru üzerine oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun, Güney Kore'de sürdürdüğü doktorayı tamamlayarak, Türkiye'ye döndüğünü belirten Kılıçdaroğlu, oğlunun askerden kaçtığı iddialarının ise doğru olmadığını ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem'in hakkı olduğu halde bedelli askerlik yapmadığını, normal bir şekilde gidip askerliğini yapacağını bildirdi. Bu aralar oğluna bir kız isteme durumu olduğu yönündeki bilgilerin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Evet, doğru. İnşallah Trabzonlu bir gelinimiz olacak." dedi. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi Trabzon'a gideceklerini anlatan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı bir işi yapacağız" ifadesini kullandı.   

Kılıçdaroğlu 3 Nisan'da Trabzon'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Nisan Pazartesi günü Trabzon'da Atatürk Alanı'nda miting düzenleyecek. CHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Trabzon halkından gelen yoğun istek üzerine salon toplantısının mitinge dönüştürüldüğü belirtilerek anayasayı konuşmak için tüm Trabzonlular davet edildi.  

Topal Korkuttu

Akçaabat'ın usta kalemlerinden Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, sevenlerini korkuttu. Önceki gün aniden fenalaşan ve Akçaabat Haçkalı Baba devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Topal, yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Ambulans ile Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Topal'a anjio yapıldı ve stend takıldı. Sağlık durumu iyi olan Topal'ın tedavisi bir kaç gün daha devam edeceği öğrenildi. Topal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Erdöl'ü Ziyaret Etti  

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü Trabzon Köprübaşılı Ahmet Karaman Sağlık Bilimleri Rektörü Prof.Dr.Cevdet Erdöl'ü makamında ziyaret etti. Prof.Dr. Cevdet Erdöl tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi hakkında bilgilendirilen THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman tarihi yapıya hayran kaldı.  Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü kıymetli hemşerim Ahmet Karaman'a ziyareti için teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu'na Acı Haber

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bir süredir tedavi gören annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu hayatını kaybetti. Solmaz Hisarcıklıoğlu’nun cenazesi dün Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cuma namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Deneme Sınavı Belediyeden

Akçaabat Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor.  Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Akçaabat Belediyesi sponsorluğunda ilçe genelinde 1500 8. Sınıfta eğitim gören öğrenciye TEOG deneme sınavı yapıldı. Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan programa Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü katıldı. 

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, “ Sarıtaş İmam hatip Ortaokulu gördüğüm en pozitif okullardan biri. Bilgi ve birikim olarak donanımlısınız. Kendinize güvenin elinizden geleni yapın. Muhakkak başarı gelir .” dedi ve öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilere moral desteğinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen konuşmasında TEOG Sınavı’na girecek öğrencilere başarılar diledi. Başkan Türkmen, Akçaabat Belediyesi olarak gençlere yönelik yatırımların süreceğini belirtti. Türkmen, “Planlı, düzenli, disiplinli ve kararlı bir şekilde ders çalışan bütün öğrenciler hedeflerine ulaşacaktır.” dedi. 

 Deneme sınavları öğrencilere pratik kazandırır diyen Türkmen hayatın bir sınav olduğunu ve bu sınavlardan korkmamak gerektiğini sözlerine ekledi.  Deneme sınavlarının önemine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, öğrencilerle analitik düşünme, soruları acele etmeden anlayarak çözmek, sınav süresini verimli ve doğru kullanma gibi konularda bilgi paylaşımında bulundu. 26-27 Nisanda yapılacak Teog Sınavı öncesinde yapılan deneme sınavlarıyla öğrencilerin sınav heyecanını aşması ve motivasyonun arttırılması amaçlanıyor.

Çalköy’e Dernek

Düzköy'ün nüfus yoğunluğu en fazla yerleşim yerlerinden birisi olan Çalköy'de  Çalköy  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruldu. Kurucu başkanlığını Düzköy  ve Trabzon Büyükşehir Belediye meclisi üyesi Musa Öztürk'ün yaptığı derneğin Çalköy'ün sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırmak olduğu belirtildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek başkanı Musa Öztürk, Çalköy'ün nüfus ve ekonomik olarak büyük bir yerleşim yeri olduğunu ve bunu kullanmak istediklerini ifade etti. Öztürk " Çalköy  Kültür  Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni  kuruşumuzda en önemli amaç sosyal ve kültürel faaliyetlerimize öncelik vermektir. Mahallemizde bulunan yardıma muhtaç öğrencilere burs vermeyi, ihtiyaçlı ailelere destek olmayı, düğün, cenaze gibi sosyal olaylarda öncülük yaparak, vatandaşlarımızın yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz" dedi. Musa Öztürk, Çalköylü vatandaşları derneğe üye olarak destek olmaya da davet etti.
 
Editör: TE Bilisim