Başarılı operasyon hastane doktorları tarafından gerçekleştirildi ve Çelebi’nin safra kesesi alındı. TAKA Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bulut’tan Nazik Kabul

Denizli Karadenizliler Dernek Başkanı Birol Konak ve yöneticilerden Hilmi Köse, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratlarımızdan SGK ile eski Müdürü Musa Bulut’u ziyaret etti. Memleket anılarının tazelendiği sohbette Bulut ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek şöyle dedi: ‘’Yaptıkları güzel çalışmaları öğrenme şansımız oldu. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum.’’

Şentürk Ailesi’nin Yaslı Günleri

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şubesi Trabzon İl Temsilcisi Müh. Yusuf ŞENTÜRK'ün ve İşadamı Aydın ŞENTÜRK'ün babası Trabzon'un eski esnaflarından Faik ŞENTÜRK (77), Trabzon'un Akçaabat İlçesi Işıklar Mahallesi'nde ebediyet yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da tedavi görürken hayatını kaybeden merhum Faik Şentürk'ün vefat haberi sevenlerini üzdü.Merhum Faik Şentürk aynı zamanda Selahaddin ve Hakkı Şentürk'ün kardeşleri, Trabzon'un  mimarlarından Sabri Şentürk'ün ağabeyi, Trabzonlu şairlerden Sebahattin Şentürk'ün amcasıydı.Merhum Faik Şentürk'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

Gedikli’nin Teşekkürü

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat Belediye çalışanlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  Başkan gedikli yaptığı açıklamada, Akçaabat genelinde her alanda belediyenin hizmet vermeye çalıştığını ifade ederek "Akçaabat belediyemiz ilçemiz genelinde hizmet üretmeye çalışıyor.  

Belediye yetkililerinde aldığımız bilgilere göre ile genelinde 30 bin metreküp yol malzemesi serildi. Ayrıca,  44 mahallede 60 kilometre sathi kaplama, 30 bin ton sıcak asfalt, 2 bin 700 metreküp beton, 4 bin 700 metre yüzey suyu borusu, 15 kilometre yeni yol, 13 bin metrekare beton parke yol yapıldı. Ayrıca 10 mahallede de çocuk parkı kurulduğu bilgisini aldık. Bu çalışmalarda emeği geçen  tüm çalışanlara ve yetkililere teşekkür ederiz" dedi

Boz’a Anjio

AK Parti Trabzon il yönetim kurulu üyesi mimar Köksal Boz Ankara’da kalp Anjiosu yaptırdı. Anjio başarılı geçti. Boz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Terzi’ye Geçmiş Olsun Ziyaretleri

Trabzon Bayburtlular Derneği Eski Başkanı, AK Parti Trabzon Eski İl Başkan Yardımcısı ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi, Trabzon siyasetinin sevilen isimlerinden Turan Terzi, trafik kazası geçirdi.Trabzon’da Kemik Hastanesi’nde tedavi edilen Terzi taburcu oldu. Durumu iyi olan Terzi’nim kaza haberi sevenlerini üzdü. Hastaneye ve evinde ziyaretleri kabul eden Terzi, ‘’İnsanın zor gününde sevenlerini yanında görmek acıları hafifletiyor’’ dedi. 

Onu Air’e Sitem

Trabzon’dan İstanbul’a havayolu ile seyahat eden İsmail İnan adlı okurumuz sitemini dile getirdi. İnan, “Dün Onur Air Havayollarıyla uçuş için valizim tartıya alındı. Valizimin 21 kilo gelmesi nedeniyle fazlalığım olduğu söylenerek ekstra ücret ödemem konusunda yönlendirildim. Ardından bu seferde valizimin 21 kilo değil 24 kilo olduğu belirtilerek ona göre ücret talebinde bulunulmuştur. Bir yolcu olarak peş peşe yaşamış olduğum bu çelişkili ifadelerden rahatsız oldum. Sürekli seyahat ettiğim Onur Air firmasının imajına yakışır bulmadığımı belirtmek isterim” dedi.

Başkana Otogar Teşekkürü

Trabzon Akoluk Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Akyüz, “Büyükşehir belediye başkanı sayın Orhan fevzi Gümrğkçüoğlu'nun ,Otogarın Akoluk'a kurulması yönünde yapmış olduğu 2017 nin ilk müjdeli haberi Akoluk halkı olarak bizleri de heyecanlandırdı ve bizlere de yeni yıl müjdesi oldu. 

Mahallemizi uygun görmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bugüne kadar Akoluk'a yapılmayan hizmetler bu sayede hız kazanacağı ve Akoluk’un gelişiminin önünü açacağından dolayı bu hususta mahalle adına desteklerimizi iletiyorum, Şimdiden başlayan eleştirilerle bunu kendi yörelerine kaydırma çabası içerisinde olanları duyuyoruz ve hayret ediyor bu konuda başkanımızın sözüne itibar ederek, çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtir saygılar sunarım”
 
Editör: TE Bilisim