Trabzon’da halkın sorunlarının çözüme katkı sağlayacaksa, Yatırımları takip edecek etkili bir ekip kurmanın çabasında. Yönetimde Doğu batı, Güney ve Kuzey dengesini tutacak olan Revi elbette ki Bakan Süleyman Soylu ile birlikte Berat Albayrak’ın ve Milletvekillerinin de fikrini alacak. Kulislerde Revi’nin mevcut yönetiminin yüzde 60’ını değişeceği ancak yönetime almayacağı isimleri de onure etmek için çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında. Revi, Trabzon’da siyasetin sakin gücü. İl Genel Meclis üyeliğinden itibaren pişti. Hata yapmadan bu işin içinden de çıkacaktır.
 
Murat Zeki Solak Sert Çıktı
 
AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zeki Solak yazılı bir açıklama yaparak ABD’nin oyununa su taşıyanlara sert çıktı: ‘Amerikada sergilenen orta oyunu maalesef  bizim aklı başında ki insanlarımızın bile gözünü karartı. Recep Tayyip Erdoğan’ı mağlup edebilmek için Amerika’dan medet umar hale geldiler. Kimse şunu unutmasın! Emperyal-emperyalist güçler  yaptırımlarını kendi çıkarları için kullanırlar. İçinde silah olduğu öne sürülen 3( üç) adet tır için ortalığı ayağa kaldıran, Türkiye’yi ifşa etmek için sıraya giren kimliklerinde Türkiye cumhuriyeti vatandaşı yazanlara sesleniyorum; Amerikanın terör örgütlerine gönderdiği 4.000 (dört bin) tır silah sizin için önemli değil mi? Sizin olduğunuz yerden bakınca, bunları küçük bir etnik gruba kendini savunabilsin diye mi verildiği görünüyor? Yoksa bir veya bir kaç ülkeye müdahale edebilmek için kendi kontrolünde bölgesel kara ordusu mu kuruluyor? Gündemde olan Afrin’e müdahale sonucundaki elde edilecek stratejik güvenlik ve Halep’e sınırdaş olmak yabancı ülkeler için bir risk olduğu doğru da, bizden olanlara ne oluyor? Bu günlerin gündemi, aklıma  o 3 tır’ı  getirdi.’
 
Özçilingir’den Değerlendirme
 
CHP’de Trabzon Merkez ilçe Başkanlığını 2 dönem yapan Murat Özçilingir’den kongre yorumu aldık. Özçilingir, ‘Hem Ömer bey(Hacısalihoğlu) hem de Celal bey(Akaç) bugüne kadar süreci son derecie demokratik getirdiler. 3 Aralık Pazar günü de kongre salonunda bu güzelliğin sürmesi en büyük arzumuz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Zaten CHP dışında hiçbir parti seçim yapmıyor. Başkanlarını atama atıyor’ dedi.
 
Saka İyi Gidiyor
 
İYİ Parti il Başkanı Hasan Saka ile karşılaştık. Çalışmalarını son sürat devam ettiren Saka listesini de oluşturmaya çalışıyor. Havuzdaki isimler üzerine çalışan Saka’yı moralli bulduk. Saka, ‘Trabzon için varız’ dedi.
 
Amcasını Kaybetti
 
MHP’nin Trabzon il Başkanı Nihat Birinci’nin amcası öldü. Dün Akçabattan son yolculuğuna uğurlanan amca Birici’ye Allah’tan rahmet kederli aileye sabır ve Başsağlığı diliyoruz.
 
Kocaeli’nden Aydın Yılmaz
 
Aydın Yılmaz. Emekli öğretmen. Yılın 5 ayı Trabzon Maçka’da 7 ayı ise Kocaeli’nde hemşire kızının yanında kalıyor. Kocaeli’nde de TAKA okuyor. Dünkü gazetenin 1.sayfasına dikkat çekerek ‘Kemal Kılıçdaroğlu yurt dışında Tayyip Erdoğan’ın serveti var demedi. Yakınlarının var dedi ve belgelerini de açıkladı. TAKA Gazetesi’nin bu yazım şekli konusunda uyarmak istedim’ dedi.
Önemli Görevler Verildi
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora ve Adnan Günnar'a TBMM'de önemli görevler verildi. Milletvekili Adnan Günnar' TBMM Genel Kurulunca Milli Savunma Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyeliğine, Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise TBMM Genel Kurulunca Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçildi. Milletvekili Salih Cora, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine yeniden seçildi. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise AK Parti grubu tarafından TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığına aday gösterildi. Balta'nın Çevre Komisyon Başkanı olup olamayacağı önümüzde salı günü belli olacak.

Trabzon Tiyatroya Doyacak
 
Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) "İntiharın Genel Provası" adlı oyunu tiyatroseverlerin beğenisine sunuyor. Duşan Kovaçeviç'in yazdığı, Musa Arslanali'nin yönettiği oyunda, Birkan Görgün, Erşan Utku Ölmez, Duygu Urhan, Yavuz Topcuoğlu ile Ahmet Kurt rol alıyor. Dekoru Hakan Dündar, kostümleri Özge Akarsu, ışık tasarımı Nihat Bahar, dramaturgu Selen Korad Bi̇rki̇ye, müziği ise Tunay Uzuner tarafından hazırlanan oyunun yönetmen yardımcılığını Duygu Urhan yapıyor.
 
Oyun bugün, yarın ve 2 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'de TDT Haluk Ongan Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu tarafından sezonun ilk oyunu "Herkes Oyuncu" adlı iki perdelik komedi, Trabzon'da izleyicisiyle buluşacak. Şükrü Üçüncü tarafından senaryolaştırılıp sahneye koyulan oyun, polis teşkilatının yaşadığı zorluklara dikkati çekerek emniyette geçen 24 saati konu ediniyor. Oyun, 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde izlenebilecek
 
Trabzon’a Uçacak
 
Suudi Arabistan’ın en ucuz havayolu şirketi olan Flynas Trabzon’a uçuşlarının başlayacağını açıkladı. Riyad’dan Trabzon’a  7 Haziran 2018’de uçuşlarını başlatacağını duyuran firma, Trabzon uçuşlarında Airbus A320 tipi uçaklarını kullanacak. Öte yandan Flynas uçuşlarına Arapların ilgisinin yoğun olacağı belirtildi. Ad by Vidout Sevdiğin Şarkılar Musipy'da Musipy ile sevdiğin bütün şarkıları gönlünce dinle. Üstelik tamamen ücretsiz! Şimdi Dinle 
Editör: TE Bilisim