Bekir Güngör’e Alkış
 
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu'nda Otizmli öğrencilerin sınıf sorununu kendi makam odasını vererek çözen Müdürü Bekir Güngör velilerin takdirini topladı. Ayrıca Temel Yaşar Çoruh İlkokulu olarak başlattıkları uyuşturucu ve alkol karşıtı kampanya ile bir çok gence ulaşılırken yapılan bu iki güzel çalışma sebebiyle Bekir Güngör’ün yılın öğretmeni olması bekleniyor. 
 
Atmaca Annesinin Başucunda
 
Trabzon AK Parti’nin Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mehmet Atmaca’nın annesi rahatsızlığı sebebiyle Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi görüyor. Pankrasta rahatsızlığı bulunan Atmaca annesinin başucundan ayrılmıyor. Vefalı evlat Atmaca’ya geçmiş olsun diyoruz.
 
Usta Üzüldü
 
Trabzonspor eski Başkanı Muharrem Usta’nın ağabeyi İzzet Usta ile karşılaştık. Trabzonspor Basketbol takımınn kapanmasına derinden üzüldü. Diyor ki, ‘Futbol takımı kadar heyecanlı maçlar oynandı. Emeklere yazık oldu. Muharreme yönelik acımasız açıklamalar olmasaydı Basketbol takımını yaşatacaktı’
 
Anketlere Kurukız Damgası
 
Şalpazarı’nda araştırma kuruluşları tarafından yerel seçimlerle alakalı yapılan anketlere Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız damga vuruyor. Telefonla yapılan ve AK Parti’nin Belediye Başkanı Adayı kim olsun?, Şalapzarı Belediye Başkanını başarılı buluyor musunuz ? şeklinde sorulan sorularda Refik Kurukız’ın önemli oranlarda halkın desteğini aldığı ifade ediliyor. Trabzon’da MHP’nin tek Belediye Başkanı olan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın AK Parti - MHP ittifakının adayı olarak gösterilebileceği sıkça konuşuluyor.
 
Hayırlı Olsun
 
Fiskobirlik Vakfıkebir Şubesi Başkanı İrfan Çakar, Fiskobirlik Genel Merkezi Yürütme Kurulu Üyeliğine getirildi. Fiskobirlik Genel Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Halit Ayar Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını kaybetmişti. Birinci yedek durumunda olan Fiskobirlik Vakfıkebir Şubesi Başkanı İrfan Çakar, merhum Halit Ayar’ın yerine asil üye olarak görev yapmaya başladı.  Vakfıkebir’de yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Fiskobirlik Vakfıkebir Şubesi Başkanı İrfan Çakar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Başkan Beşel’e Teşekkür Ziyareti
 
Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.  Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği yöneticileri yaptıkları açıklamada; “Biz bize sahne sanatları işbirliği ile kanserde erken teşhisin önemini anlatan tiyatro oyunumuz halkımızla buluştu. Oyunumuz Türkiye turnesine Trabzon’dan başlayacak. Yazarı, yönetmeni ve oyuncularının Trabzonlu olması oyunun önemini Trabzon için ikiye katlıyor. Bu sosyal sorumluluk projesinde bizleri misafir eden Tonya kaymakamı; Osman Sayılır'a, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.
 
Gümrükçüoğlu Basın Toplantısı Düzenliyor
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 4 Ekim Perşembe günü (bugün) Trabzon Botanik’te saat 10:00’da basın toplantısı düzenleyecek. Başkan Gümrükçüoğlu’nun süpriz açıklamalar yapması beklenen basın toplantısı yerel televizyon kanallarında ve internet sitelerinde canlı olarak izlenebilecektir. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.
 
Akkaya’nın Çakıroğlu’na Şakası
 
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın finali önceki akşam yapıldı. Turnuvanın sonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, turnuvaya katılan siyasetçi ve iş adamı Kadem Çakıroğlu’na öyle bir şaka yaptı ki. Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, sahaya Mercedes araç ile Çakıroğlu için, “Sayın Başkanım Trabzon’da ki araçların çoğu Skoda marka. Kadem abimde bize Skoda araç satıyor ama kendisi Mercedes kullanıyor. Bu oldu mu?” deyince ortamda gülüşmeler oldu.
 
Kaan’ın Forması Trabzon’dan
 
MÜSİAD Trabzon Şube Yöneticileri Mehmet Üçüncüoğlu ile Ümit Hotaman dün İstanbuldaydılar. İstanbul’a gitmişken MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı da ziyaret eden Üçüncüoğlu ile Hotaman ticaretle alakalı bol bol sohbet ettiler.

Ziyaretin anısına Kaan’a adının yazıldığı Trabzonspor formasını da hediye ettiler. Kaan, ziyaretçilerine teşekkür etti.
 
 ‘İdam Kanunu Teklifi’
 
Büyük birlik partisi il başkanı Yahya Aksu, “ Büyük Birlik Partisi olarak söylemi eyleme dönüştürdük.

Genel Başkanımız Sn Mustafa Destici camiamız ve milletimiz adına söz verdiği gibi bugün, masum çocuklara tecavüz edip sonra öldüren sapıklar ve masum insanları öldüren teröristlerle ilgili idam talebini TBMM de,  Milletin ve Milletin vekillerinin önünüze koydu. Kim yada kimler,  hangi gurup yada guruplar,  hangi vekil yada vekiller,  bu yasa teklifine sahip çıkacak,  Görelim samimiyetinizi,
Görelim hür iradenizi,  Görelim yerli ve milli duruşunuzu,  Görelim millete verdiğiniz sözünüzü tutup tutmayacağınızı..”
Editör: TE Bilisim