Anne babasının elini öper ve dostları ile mutlaka hasbihal eder. Mandıralı, Trabzon’un çok şanslı bir süreçten geçtiğini, Türkiye’nin en güçlü iki bakanı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonlu olduğunu söyleyerek, ‘Bu gücü çok iyi değerlendirmemiz lazım. 

Trabzon Ak parti il Başkanı Sayın Haydar Revi de bu iki değerli bakanımıza ayak uydursun. Risk alsın, telefonlarına bakamaz ise de zaman içinde geri dönüş yapsın. Belki yol yordam gösterecek biri olur ’ dedi. Haydar Başkan genelde telefonlara döner, bir yerde yanlış anlaşılma var.

Neziroğlu nerede? 

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu Trabzon’da.  Kayabaşı yaylasına çıkan ve orada dinlenen Neziroğlu’nun ziyaretçileri iş adamı Siyasetçi Yasin Hayal, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Uzlu, Harita Mühendisi Aydın Akın’dı. Neziroğlu, Türkiye’nin her geçen gün yol aldığını, insansız hava araçları ve savaş uçağı yazılımlarını da kendisi yapmaya başladığını söyleyerek, bunlar gurur duyulması gereken gelişmelerdir dedi. Neziroğlu bir süre yaylada dinlenecek ve sonrasında Trabzon’a inecek.

Ali Sağır’ın İftarı

Ali Sağır. MHP’nin kurcularından. Şu anda Bağımsız Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi. Perşembe akşamı KTÜ sahil tesislerinde iftar yemeği veriyor. Muhtemelen Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın’da bu iftara iştirak edecek. Tüm dostlarını bekliyor.

 “Hodri Meydan” Dedi
 
Pazar günü gazetemizin kulis köşesinde yeralan Büyükliman Yöresi’nde yerel seçimler öncesi muhalefet partilerinden kimlerin aday olabileceği ile ilgili değerlendirme gündem oldu. Şalpazarı eski Belediye Başkanı Fehmi Cengiz konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Fehmi Cengiz, “Belediye başkanlığı dönemimde yaptığım hizmetler ortadadır.  Ben şunu söylüyorum; Şalpazarı’nda mevcut gündemde olan aday isimlerinin dışında ilçe halkının benimseyeceği, herkesten kabul görebilecek, kariyer sahibi yeni bir isim çıkarsa beni de dokuzuncu sıradan encümen yazsınlar. Ancak görünen o ki adaylık için eski isimler yeniden göreve talip olmaya çalışıyorlar. Bu durumda bende adayım. İstedikleri televizyon kanalında gelsinler tartışalım. Hepsine hodri meydan diyorum” dedi. 

Trabzon'da Spor Çalıştayı
 
Trabzon'da Spor Çalıştayı Tarama Konferansları başlıyor. Trabzon Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde planlanan ve DOKA, büyükşehir Belediyesi, KTÜ, Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü, ASKF, Gazeteciler Cemiyeti ile TSYD'nin katkı verdiği Çalıştay'ın tarama toplantıları 21 Haziran Çarşamba günü başlayacak.  Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda yapılacak olan tarama toplantıları 21-22 Haziran ile 5-6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Beden eğitimi öğretmenleri, amatör branş antrenörleri - il temsilcileri, futbol antrenörleri, amatör kulüp yöneticileri ve spor yapan vatandaşların katılımıyla elde edilecek tarama sonuçları raporlanarak eylül ayındaki Çalıştay'ın ana konularını belirleyecekler. Trabzon'da sporun mevcut durumu ve sorunların çözüm önerileri konusundaki tespitleri hedefleyen Çalıştay, bu anlamdaki ilk ve en kapsamlı organizasyon olması açısından da büyük önem taşıyor. 

Kazım Zıp Dua Bekliyor

Beşikdüzü Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Kazım Zıp yoğun bakımda.  Beşikdüzü siyasetinde söz sahibi olan MHP İlçe Başkanlığını da yapan aynı zaman da Oğuz Dernekler Federasyonu Başkanlığını da yürüten Kazım Zıp’ın yakalanmış olduğu amansız hastalığı nedeniyle Kaşüstü Kanunu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Yakınları ve sevenleri gelecek olan iyi haberi bekliyor, dua ediyorlar. Yakınları bu süreçte yanlarında olan sevenlerinden dua bekliyor şükranlarını sunuyorlar.
Editör: TE Bilisim