Aykan bu girişim dahi rezil bir durum olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; “İnsan Onur'unu ayakaltına alan, beldelerin helak olmasının tarihteki yüz karaları rezil güruh, İstanbul'da yürüyüş yapmak istemiş. Valilik reddetmiş. Rezillik, tarihin hiçbir döneminde özgürlük cümlesinden sayılmamıştır. İnsanlık onur'una dip yaptıranlar yerin dibine batsınlar. İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak mı edersin ya Rabbi.”

Adalet Ve Barış İçin

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 11’inci gününde de yer aldı. Pekşen 11. Günde barış ve adalet için beyaz güvercin uçurduklarını şu sözlerle duyurdu; “Adalet Yürüyüşü’nün 11. gününde genel başkanımız sayın kemal kılıçdaroğlu ile barış ve adalet için beyaz güvercinler uçurduk.”

Ailesi İle Veda Etti
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Ramazan’ın son iftarında ailesi ile bir araya geldi. Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Köseoğlu; “Bayram; sevdiklerimizle bayram.
Annem, babam ve kardeşlerim.  Allah'a en büyük şükür sebebim; sevdiklerim. Son iftar geniş ailemle. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, afiyetle nice Ramazanlarda birlikte olmayı nasip etsin.”
 
Şen’in Bayram Mesaisi
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ilçe bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya geldi.
Hepsinin bayramını kutladı. Şen açıklamasında; “İlçe Bayramlaşma Törenimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.
Sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettik.
Bu vesile ile tekrardan Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlı bayramlar dilerim” dedi.
 
Sağıroğlu’ndan Ard Arda Ziyaretler
 
Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu bayram da önce vatandaşlar ile daha sonra Jandarma ve Emniyet güçleri ile bir araya geldi hepsinin bayramını kutladı. Sağıroğlu; “Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm vatandaşlarıma sağlıklı, mutlu günler diliyorum” dedi.
 
Beşikçi Kutladı
 
Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı; “Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının ikliminde Şalpazarı’nda idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın tüm hemşerilerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
İşte Programlar
 
Her bayram olduğu gibi bu bayramda Partiler ve STK’ların bayramlaşma törenleri olacak. Bayramlaşma törenleri; Büyükşehir Belediyesi’nin saat 11:00’da belediye binasında ve AK Parti’nin saat 13:00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde, bayramlaşma töreni olacak. MHP ve SP’nin Bayramın 3.günü bayramlaşacağına dair bilgi gelirken CHP ise bayramın ikinci günü saat 12:00’da parti binasında bayramlaşma töreni düzenleyecek. Trabzonspor’un bayramlaşma töreni bayramın 2. Günü tesislerde saat 14.30’da başlayacak.
 
Akçaabat’ta Boş Durmak Yok
 
Akçaabat Belediyesinin en işlek bölümü Fen İşleri Müdürlüğü diyebiliriz. Fen İşleri yoğun bir mesai altında ve bu mesailerini de Basın ve Halkla İlişkiler bölümü resmi sitelerinden düzenli olarak yayınlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün son günlerde yaptıkları çalışmalar: “Çilekli Mahallesi yol bakım çalışması ve kanava temizliği yapıldı.
 
Yaylacık Mahallesi Varlık Sokak tretuvar çalışması yapıldı ve yol beton serildi. Derecik Mahallesi Yolbaşı Mevki malzemeli yol bakım çalışması yapıldı. Fındıklı Mahallesi heyelan kaldırma çalışması yapıldı. Fındıklı Mahallesi tıkanan büz ağızları açıldı. Çolaklı Mahallesi Mera Sokak parke tamiratı yapıldı. Mersin Mahallesi Koru Küme Evleri malzemeli yol serildi. Şinik Mahallesi Fatih Caddesi sıcak asfalt serildi. Yaylacık Mahallesi Dörtyol Sanayi Camii yolu asfalt tamiri yapıldı. Uçarsu Mahallesi Çamlıca yolu menfez ağzı açıldı.”
Editör: TE Bilisim