Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İlçe Belediye Başkanı olarak sadece onu otobüsün üzerine aldı. Havalimanından ayrılırken de şu sözleri söyledi: ‘Projelerini gördüm. Pelitli güzel. Trabzon’a hep birlikte sahip çıkın ve Avni Aker’in bölgesini de yeşertin’ Genç ise ‘Emredersiniz sayın Cumhurbaşkanım’ dedi ve Tayyip Erdoğan’ın moralli dönmesine de çok sevindi.
 
Sadık Abiyi Kızdırdılar
 
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Trabzon il yönetimi oluştu. Listeye giremeyenler kadar girenler de tartışılmaya başlandı. Liste ile ilgili olarak İl Başkanı Haydar Revi ‘Ben yapmadım’ diyor, Genel Merkez, ‘Bizim olmasını istemediğimiz isimler bile listede’ yorumunu yapıyormuş. Milletvekilleri, Belediye Başkanları ‘Bizde  kimseyi önermedik’ mesajı veriyor. Listeyi kim yaptı? Örneğin, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak abinin tepkisi de olmuş. İl yönetiminde olmaması gereken isimler olduğunu söyleyen Albayrak, ‘Hani Fetö’cüler elenecekti’ diye sert çıkmış. Havalimanındaki tepkileri Tayyip Erdoğan da duymuş.
 
Bayraktar Ayıbı
 
AK Parti’nin Trabzon il kongresinde bir de skandal yaşandı. Bu skandal da  salonda bulunan Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık ve eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu anons edilirken Partinin kuruluşundan beri varolan  Türkiye’nin en güçlü bürokratı ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın anons edilmemesi büyük tepki çekti. Dün gün boyu Partinin ve Revi’nin telefonları susmadı.
 
Bakanımız Bizi Ateşledi
 
Kuşkusuz AK Parti kanadından en rahat uykuyu çeken isimlerden birisi de Halil İbrahim Demirtaş olmuştur. Zira Demirtaş hem muhteşem bir miting organizasyonuna imza attı hem de İl yönetiminde yerini alarak yine Başkanlık divanına uzanan yolda yürümeye hazırlandı. Demirtaş mitingle ilgili olarak yaptığı açıklamasında, ‘mitingden önce ilçe Başkanlarını topladık. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey orada bir konuşma yaptı. Şunu söyledi: ‘mitingler ilçe Başkanlarının gücünü gösterdiği günlerdir. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızı Trabzon’dan mutlu uğrulayacağız.’ O andan itbaren müthiş bir çalışma oldu. Salonun hem iç hem dışı doldu. Bu kolay değildir. Destek olan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum’ dedi.
 
Hakan Usta Reisi Mest Etti
 
Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkan ve Yönetimi Tayyip Erdoğan’ı tablo ile ilgili mutlu etti. Başkan Hakan Usta şu açıklamaları yaptı: ‘Delikanlım İşaret Aldığın Gün Atandan, Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan! Genç Konfed Bşk Yrd ve ona bağlı Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Yönetim kurulu olarak Tablomuzu Milleti İbrahimin Hadimi Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon'da takdim ettik. Yerli ve milli, ahdine vefalı liderine sevdalı bir Gençlik olarak 2019  yeni bir tarihin başlangıcı olacak, Ümmetin geleceği için, mazlum insanların umudu olan ülkemizde cadde cadde, sokak sokak, köy köy, ilçe ilçe, il il meydanları karış karış gezeceğiz, işimiz vaktimizden çok bunun bilincinde olacak ve Türkiye ilimde ve bilimde dünyada söz sahibi olacak değerleri yetiştirerek gelecek yüzyıllara damgasını vuracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’
 
Sağır Ve Güven Turp Gibi
 
Trabzonspor’un eski futbolcularından Selami Güven ile Doğanspor’un stoperi  Sağıroğlu Otelin sahibi Ömer Sağır dün Tıp Fakültesi’nde Anjio oldular.  Anjio olan iki isim de turp gibi çıktı. Anjio öncesinde  Ömer ve Selami’ye moral veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ‘Artık sizler birer askerlik daha yapabilirsiniz’ diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Sabri Ağabeye Veda
 
Trabzon Köy Hizmetleri Bölge müdürlüğü emeklilerinden süslü lakaplı Sabri Özerener yaşama veda etti. Yakışıklılığı ve giydiği kıyafetleriyle  Yeşilçam artistlerine taş çıkaran Özeren’e Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başasğlığı diliyoruz.
 
 “Bu çirkin haberler bizi yıldıramaz”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen sosyal medya hesaplarından kendisine ve CHP İL Başkanı Güzide Uzun’a yönelik yapılan haberlere tepki gösterdi. Pekşen yaptığı açıklamada; Yalana ve iftiraya dayanan bu çirkin haberler bizi asla yıldıramaz. Bazı yandaş ve trol sosyal medya hesaplarında şahsımı ve Trabzon İl Başkanımız Güzide Önsel Uzun'u hedef alan, tamamen yalan, iftira ve karalamaya dayanan haberler yayınlanmaktadır. Ne benim ne de Güzide hanımın bahse konu olan böyle bir olayla yakından uzaktan ilgisi bulunmamaktadır. Şahsımın ve İl Başkanımız Güzide Hanımın Atatürk ilkelerine bağlı, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü tereddütsüzce savunan siyasi duruşu tüm Trabzon ve Türkiye tarafından bilinmektedir. Yalana ve iftiraya dayanan bu tarz çirkin haberlerle şahsım ve İl Başkanımız üzerinden CHP’yi karalamak isteyenler asla bu çirkin emellerine ulaşamayacaklardır.
Editör: TE Bilisim