Çok objektif değerlendirmeler yaptılar. Bu kampanya şunu gösteriyor. Seçmene en küçük bir Evet baskısı ya da Hayır baskısı yapılması halinde ters tepecek.
CHP’nin Anayasa Mahkemesine başvurmamasının en önemli sebebi de bu ve doğru yaptılar.
Meral hanımın konuşması sırasında elektriklerin kesilmesi ne demek?
Meral hanım da er ya da geç Ülkenin de MHP’nin de başına gelecektir. ’ dedi.

Çalık’a Geçmiş Olsun

YAY-SAT Trabzon Bölge Satış Yöneticisi Erkan Çalık Medikal Park Karadeniz Hastanesi Ortopedi servisinde başarılı bir ameliyat geçirdi.
Sağlık durumu iyi.
Geçmiş olsun dileklerimizi iletip bir an önce görevine bıraktığı yerden devam etmesini bekliyoruz.

Yiğit Adam Alp
Uzun yıllar Trabzon Göğüs hastanesinde hizmet veren, bir süre de Vakfıkebir’de müdürlük yapan İlyas Alp Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde hastanenin Otelcilik bölümünün müdürü.
İlyas Alp yıllardır sektörde hizmet odaklı çalışır.
Herkese saygısını sevgisi gösterir. Haksızlık yapmaya çalışana da boyun eğmez.
Siyasetçiye de sade vatandaşa da. Sağlık sektöründe tanımayanı da yoktur.
Sağlık camiasının en tepesindeki de Alp’i sever an alttaki de.
Alp’e nice başarılı yıllar diliyoruz.

Nazime Anneyi Kaybettik

Trabzon Yenimahalle'nin gülen yüzü,  Nazime Karaalioğlu 86 yaşında vefat etti. Merhum Mahmut Karaalioğlu'nun eşi, Turgut ve Nazan Karaalioğlu'nun annesi, Çağrı ve Nuri Zengin'in anneanneleri Nazime Karaalioğlu, tedavi görmekte olduğu Tıp Fakültesi hastanesinde dün hayata veda etti.

Hayata güçlü bir şekilde tutunan; bir kaç yıl içinde 3 kere kalçasını kırdığı halde eşi benzeri olmayacak bir şekilde ayağa kalkarak yürüyebilen, güçlü ve cesur bir karakterdi. Ancak son rahatsızlığının üstesinden gelemedi. Cenazesi bugün İncirlik Caminde öğleyin kılınacak cenaze namazına müteakip Bostancı aile mezarlığında defnedilecek. Taka Gazetesi olarak Nazime Karaalioğluna Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.

Bir İstifa Daha

AK Parti Trabzon il yönetiminden bir istifa daha geldi.
Av. Bayram Günaydın, il yönetiminden zorunlu olarak istifa etti.
Günaydın, Adalet Bakanlığının açtığı, Avukatlıktan hakim ve savcılığa geçiş sınavından yazılı sınavı kazandı.
10 Mart’taki sözle sınav için, parti ile ilişkisinin olmaması gerekiyordu, bunun için de il yönetiminden istifa etti.

Güngör Sert Çıktı

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, ‘Referandumda %50’yi geçmezsek iç savaşa hazır olun’ diye konuşan AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem’e ağır sözler söyledi. Turgay Güngör, ülkede anayasa değişikliği için halk oylaması yapılacağına değinerek, “Halk oylamasından çıkacak sonucun iç savaşla ne ilgisi var.

Pervasızca, ahlaksızca, düşüncesizce bir söylemde bulunmuş. Bunu söyleyen insanın aklından şüphe ederim.
Sonuçta bir anayasa referandumu yapılacak. Bugüne kadar yapılan halk oylamalarının hangisinde iç savaş çıkmış. İç savaş olmadıysa bundan sonra neden olsun ki? Bu söylemin sebebi tamamen insanları tedirgin etmek, germektir. Bir siyasetçinin böyle bir şey söylemesine anlam veremiyor ve aklından şüphe ediyorum.” dedi.

Ayvazoğlu Suudi Arabistan’da! 

Trabzon turizmi için göreve geldiği günden itibaren çok iyi çalışmalar yapan ve enerjisiyle dikkat çeken Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Trabzon’u tanıtmak için yurt dışında kurulan fuarlara çok önem veriyor. Hem Avrupa hem de Arap ülkelerine sık sık gitmeye çalışan Ayvazoğlu’nun şu anki durağı Suudi Arabistan’ın Cidde kenti oldu. Ayvazoğlu, Cidde’den fotoğraflar paylaşarak şunları dedi: “Suudiarabistan Cidde Turizm ve Seyahat Fuarında Trabzonumuzu daha etkin tanıtmak için Acente ve Otellerimizle birlikteyiz. Turizm sezonu inşallah bereketli olacak.” 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kent meydanı olarak hazırladığı Karagöz Meydanı Projesi’yle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geçmişte Karagöz Meydanı olarak adlandırılan alanda yıkım işlemlerinin başlayabilmesi için öncelikle Cudibey Ortaokulu binalarının Milli Eğitim Bakanlığının şartı gereği ihale öncesi yapılması gerekiyor.  
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Cudibeyorta okulunu bu şartla Trabzon Büyükşehir Belediyesine devredecek. Büyükşehir Belediyesi de her iki kurumun yeni binasını Hacıkasım’da şu anda kentsel dönüşüm uygulaması yapılan bölgede inşa edecek.
Büyükşehir Belediyesi İmar işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, projelere ilişkin çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.  Başkan Yardımcısı Çolak, öğretmenevi ve okul binasıyla ilgili ihale çalışmalarının biri iki ay içinde yapılacağını belirterek" Öncelikli olarak okulu yapacağız. 

Mevcut okulda okuyan öğrenciler yeni yaptığımız binaya taşındıktan sonra eski okulu yıkıp bu alana öğretmen evini de inşa edeceğiz Mayıs ayında büyük ihtimalle ihaleye çıkarırız” dedi.
Editör: TE Bilisim