Sonrasında Ömer Tosun’un organik sofrasına oturduk. Akdeniz, Usta ve Tosun sahaya indiler.
Trabzon’da Evet için ellerinden geleni yapacak olan ayrılmaz üçlü Süleyman Soylu’nun Trabzon için önemli bir avantaj olduğunu söylediler.
Akdeniz, ‘Trabzon’da sornu yok, Türkiye’de sahaya inince daha iyi olacak’ değerlendirmesini yaptı.

Erbakan Sürmene’de
Erbakan Vakfının Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün Trabzon’a geliyor.
Sürmene Erbakan vakfının davetlisi olarak Sürmene’de olacak olan Erbakan burada hem 16 Nisan ile ilgili hem de Merhum babası ve 28 Şubat ile ilgili konuşma yapacak.
Program saat 18.30’da Serander cafede gerçekleştirilecek.
 Erbakan  Trabzon’da da bir dizi ziyaret yapacak.

Saka Rengini Açıkladı
Akçaabat Su Sporları ve Yelken Derneği Başkanı Murat Saka’dan analiz geldi. Saka, 1980 ihtilali sonrasında hayır diyen birisi olduğunu söyleyerek ‘Bu kez gönül rahatlığıyla evet diyeceğim’ dedi ve bir de tespit yaptı: ‘Trabzon’da 3 vekil tanıdım. Kemal Cevher bir, Ahmet Şener iki ve Ahmet İhsan Birincioğlu üç. Kemal Cevher’in evi otel gibi idi. Şimdi hangi seçmen bir vekilin evinde çay içti?’

Arz Anıtkabir’de
24 Şubat Trabzon’un Kurtuluş günü. Ankara’da Trabzon vakfı ve Trabzon Derneği önemli organizsasyonlara imza attılar.
Sabah saatlerinde Anıtkabir ziyaret edildi ve arkasından da Akşam Sheraton Otel’de Geleneksel kurtuluş balosu yapıldı.
Şevket Arz Anıtkabir’den bu fotoğrafı paylaştı.

MHP’nin Bekçisi
Bazı isimler vardır. Onlar dava adamıdır. MHP’nin dava adamı da emekli eğitimci Yavuz Kahraman.
Önceki akşam Oktay Kaplan’a ait Üstad Pastanesinde kendisi ile birlikte sohbet ettik. Siyaseti ve MHP’nin içini müthiş analiz etti, ‘Benim için kutsal olan görevdir.Ülkücü hareket bölünmemeli’ dedi. 

Canalioğlu'ndan Can Dosta Ziyaret

Trabzon Eski Belediye başkanı ve Trabzon Millet Vekili Volkan Canalioğlu, İstanbul'a gidince Trabzonspor'un efsane futbolcularından ve takım kaptanı Coşkun yani namı değer Kabak Coşkun ağabeye uğradı.
 Canalioğlu "Coşkun Şahinkaya'nın Trabzonspor'da futbol oynadığı yıllardaki anılarını hayranlıkla dinledim.
En enteresan olanı da Trabzonspor'da 3 sezon para almadan oynamış olmasıydı
.Şimdikilere mukayese edildiğinde Fedakarlığın boyutunu hesap etmek hayli zor olduğu daha iyi anlaşılmaktadır." 

Gümüşhane’ye Temsilcilik

MMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi (MMO) Gümüşhane’ye temsilcilik açma kararı aldı. Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri Fulya Bankoğlu, Ufuk Bulut ve Hakan Önel Gümüşhane’deki üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Gümüşhane’de Trabzon şubeye bağlı temsilcilik açma kararı alındı.
Açılacak olan temsilcilikteki amaç Gümüşhane’de üye çalışmalarının ve teknik hizmetlerinin arttırılması hedefleniyor.
Ayrıca toplantıda Gümüşhane’deki makine mühendislerinin sorunları konuşulup çözüm önerileri tartışıldı. 

Aykan Sert Çıktı

Trabzon Belediyesi eski Başkanı ve aynı zamanda Trabzon eski Milletvekili olan Asım Aykan, referandum sürecine girdiğimiz şu günlerde muhalif kesimler üzerinden yaptığı açıklamalarla AK Parti tabanında etki yaratmaya devam ediyor. Aykan yaptığı son açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert mesajlar verdi. Aykan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “lafa bak  hizaya gel. Sayın Kılıçdaroğlu buyurmuş; "Rakkaya gidecekseniz kendi çocuklarınızla gidin" Sanırsınız ki Ülkenin bir derdi yokta, bir güvenlik problemi yokta oralara piknik yapmaya gidiyoruz.
Parti farkı gözetmeksizin bu Milletin çoğunun ecdadı cephelerde; din,namus,Vatan için şehit oldu. Bari onların hatırasına saygı duy.”

16 Otobüs Kalkacak

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı AK Parti Genel Merkezinde yapılacak olan halkoylaması tanıtım toplantısına tam kadro katılacak. İl Başkanı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanları ve Gençlik – Kadın Kolları başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra teşkilat mensupları da Ankara’ya akın edecek. Trabzon’dan yaklaşık 16 otobüsün Ankara’ya gideceği ve gövde gösterisi yapacağını öğrendik. Ankara’daki toplantı sonrasında pazartesiden itibaren de AK Parti Trabzon SKM’si tarafından hazırlanacak olan programlar uygulamaya koyulacak. İl Başkanı Revi, tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederken 1 Kasım’daki taktiğe benzer bir şekilde sahada olacaklarını da öğrendik. AK Parti Trabzon’da bugünden sonra tam anlamıyla referanduma kilitlenmiş olacak.
 
Editör: TE Bilisim