‘Seçimde söz verdiğimiz gibi’
 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Yavuz Selim Stadı’nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. TOKİ’ye devrinden sonra yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili hakkında spekülasyonlar yapılan Yavuz Selim Stadı ile ilgili açıklamalarda bulunan Altunbaş, 2014 Mahalli İdari Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Trabzon’daki seçim beyannamesini hatırlatarak ‘Yavuz Selim ve çevresinin halkımızı memnun edecek şekilde dizayn edileceği yönünde sözümüz var. Halkımıza verdiğimiz sözü tutmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Onların memnuniyeti her şeyin önündedir.’ dedi.
 
Yavuz Selim Stadı’nın yıkılarak yerine başka bir şey yapılması gibi bir düşünceyi asla desteklemeyeceklerini belirten Altunbaş, “Yavuz Selim Stadı Trabzon’da birçok futbol kulübüne ve binlerce sporcuya ev sahipliği yapıyor. Geçmişte ben de burada futbol oynadım, birçok kez maça çıktım. Çamurun üzerinde mücadele ettik. Yavuz Selim’de bir restorasyon çalışması muhakkak olacak ve eskisinden daha iyi imkanlarla Trabzon ve ülke futboluna hizmete devam edecek. Tüm düşüncemiz bu yöndedir” şeklinde konuştu.
 
Yargıyı göreve çağırıyoruz!
 
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfeaderasyonuna bağlı Karadeniz Gençlik Kuluplerı Federasyonu Genel Başkanı Hakan Usta Afrin Operasyonuna muhalefet edenlere sert çıktı:
 
‘Askerimiz cephede  İstiklal Savaşı verirken morallerini bozmak ve birliğimizi bozacak  şekilde aleyhte konuşmak ve yazmak suçdur! Bu suçu kim işliyorsa Vatana İhanetten yargılanmalıdır! Devletimiz,Vatanımızı bölüp işgal etmeyi hedefleyen ABD destekli  Düşman kuvvetlerine karşı Savaş kararı almıştır! Maddi ve Manevi desteklemek İmani, Vicdani ve  Vatani görevimizdir! Askerimiz cephede  savaşırken aleyhte konuşmak Vatanımıza ve Milletimize İhanettir!’
 
Sema Öksüz’den Muhteşem Sergi
 
Trabzonlu sanatçı Sema Öksüz yağlı boya Tehzip hat sanatı ve kara kalem çalışmalarından oluşan sergisi bugün açılıyor. Hamamizade ihsan bey kültür merkezinde açılacak olan sergi 5 gün geçilebilecek.
 
Hüzne Boğdu
 
Trabzon YOL-İŞ Sendikası Ortaokulu’nda  Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenliği yapan ve uzun zamandır kanser tedavisi gören Sevinç Gür genç yaşta hayatını kaybetti. Sevinç Gür’ün uzun zamandır Lenf Kanser’i olduğu ve uzun zamandır tedavi gördüğü öğrenilirken cenazesi  dün gözyaşları içerisinde Trabzon'un Ortahisar İlçesi Dolaylı Mahallesi’nde toprağa verildi.
 
2 Bin Lira Yatırdı
 
Trabzon’da 13 Ocak 2018 tarihinde Pegasus Hava Yollarına ait uçağın pistten çıkması sonucu meydana gelen kazada 162 yolcu sorunsuz tahliye edilmiş, uçak yapılan başarılı bir kurtarma operasyonu ile Havalimanında müsait bir alana çekilmişti. Kaza sonrası yolculara tazminat ödenip ödenmeyeceği tartışılırken, yolculara firma tarafından mağduriyet ödemesi olarak 2 bin TL para yatırıldığı kaydedildi. Bu meblağı kabul eden yolcuların IBAN numarası alınarak hesaplarına para yatırıldığı ortaya çıktı.
 
18 Şubat’ta Gerçekleşmesi Bekleniyor
 
AK Parti Trabzon il kongresinin ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Resmi olarak açıklanmadı ancak 18 Şubat’ta gerçekleşmesi bekleniyor. Kongrede Mevcut Başkan Haydar Revi’nin yeniden başkan olacağı ve tek liste ile gidilecek seçim Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
 
Fırtına Bekleniyor
 
Karadeniz, Marmara ve Ege Denizi'nde yarın fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz, kuzey ve güney Ege'de kuvvetli, Marmara'da ise 6-8 kuvvetinde fırtına beklendiği bildirildi. Fırtınanın, Salı gününe kadar etkili olmasının öngörüldüğü ifade edildi. Doğu Karadeniz'de ise Salı günü akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen fırtınanın, Çarşamba gününe kadar etkili olacağı vurgulandı. Ulaşımda aksamalar yaşanabilir. Açıklamada, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.
Editör: TE Bilisim