İki görevi birlikte yürütecek olan Çevik’in gelecekte çıkacak bir kararnamede büyük kentlere muhtemelen de İzmir’e Emniyet Müdür olacağı iddia edildi.
 
Şalpazarı ittifak olur mu?
 
AK Parti ile MHP arasında yapılan yerel seçim ittifakının Trabzon’a nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Trabzon’da kazandığı tek ilçe olan Şalpazarı’nda AK Parti’nin aday çıkarmayabileceği sıkça konuşuluyor.  Şalpazarı’nda da en çok konuşulan konuların başında gelen ittifak söylentilerinin gerçekleşmesi halinde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın aday olarak gösterilmesi bekleniyor.
 
Plaketle Teşekkür Ettiler
 
Vakfıkebir Yalıköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Boz, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Öztürk, Okul Aile Birliği eski Başkanı Yahya Çolakoğlu, okulun kurucularından aynı zamanda Belediye Meclisi Üyesi Şerafettin Furuncu, İmam Hatip Nedim Atabaş ve Esnaf Bilal Furuncu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek okula verdiği desteklerden dolayı plaketle teşekkür ettiler. 

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “ Görev süremiz boyunca eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek olmak için gayret gösterdik. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda en iyi eğitimi almasını istiyoruz. Ziyaretinizden dolayı mutluluk duydum. Teşekkür ediyorum” dedi.
 
Düğüne Gittiler
 
DYP-DP eski Genel Sekreteri, Eski Başkan Yardımcısı ve şu anda AK Parti Meclis Üyesi adayı Atilla Ataman’ın kızı, Ankara’da dünya evine girecek. Düğün için Trabzon’dan en az 300 kişi davetli.

Siyasetçilerinde ilgi gösterdiği düğüne Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu katılacak. Seçim çalışmalarında her yere birlikte giden ayrı adım atmayan Murat Zorluoğlu ile Haydar Revi, aynı uçakta yan yana Trabzon’dan Ankara’ya hareket ettiler. “Bir fotoğrafınız çekmek istiyoruz?” diyen gazetecilere Zorluoğlu, “Çekme çek de altına ne yazacağın önemli” diyerek espri yaptı. Oldukça morali yüksek gözüken Zorluoğlu’na,”Ana Muhalefet partisinin halen adayı yok. Ne düşünüyorsunuz? Sizce kimi aday gösterirler?” Sorusuna ise “İyi yolculuklar ben buna yorum yapmayayım” şeklinde cevapladı.
 
Bahçeli’nin Emrindeyiz
 
MHP Trabzon Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Başaran, “Milliyetçi Hareket Partisi fikir ve görüşleri, Türk Milletinin bağrından çıkmış yerli, yüzde yüz millî bir harekettir. Günümüzün Kuvayı Milliye-si'dir. Çünkü Türkiye'yi işgal etmek isteyen her türlü emperyalizme karşı direnirken, ülkemizi yerli işbirlikçileriyle sömürge haline getirmeye çalışan Amerikan emperyalizmine karşı da dik durabilme azmine, kararlığına sahip olan bir teşkilattır Ülkücü Hareket. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tüm il ve ilçe Teşkilatları olarak dün olduğu gibi, bu günde Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin emrinde olup, söyleyecek olduğu her sözün arkasında durma azim ve kararlılığını göstererek, başta yüce Türk Milleti olmak üzere, tüm cihana bildirmiştir. Konu; Vatanımız ve Yüce Türk milleti’nin menfaatleri olunca, bizler Türk Milliyetçisi Ülkücü’ler olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı, önce Ülkem ve Milletim diyeceğimizi tüm dost ve düşmanlarımız bilmelidir” dedi.
 
Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Ardeşen'de
 
Aslen Ardeşen’li olan Erzurum Jandarma Bölge Komutanımız Ardeşen'li Hemşerimiz Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu makamında hain bir saldırı sonrası şehit olan Rize İl Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi'nin cenaze törenine katılmak için geldiği memleketi Rize'den dönüşte baba ocağı olan Ardeşen'e de bir ziyarette bulundu.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret eden Tümgeneral Hacıoğlu'nu Başkan Gültekin'in yanı sıra Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Mustafa Terzi, Belediye Meclis Üyelerim ve AK Parti Ardeşen teşkilatı kurucuları karşıladı. Ziyarette Baba ocağı Ardeşen'de hasret gideren Hacıoğlu Başkan Gültekin ve heyetle bir süre sohbet etti.
 
BOZ Antalya’da
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Antalya’ya gitti. Yeşilay’ın Antalya’da hafta sonu gerçekleştirilecek 5. Yüksek istişare kurulu toplantısına katılan Boz, toplantıda Trabzon’la ilgili görüş alışverişinde de bulundu.

Boz’la dün telefonla konuştuk, “Hafta sonu 2 gün gerçekleşecek olan toplantımız çok verimli geçiyor. Nasip olursa pazartesi Trabzon’da olacağım. Toplantıda Genel Merkez yetkilileri ile kentimizde gerçekleşecek projeler için de fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
 
Velioğlu'ndan İddalı Açıklama
 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kamil Velioğlu birçok kişiyle iddiaya girdi. Velioğlu, seçimlerde Ortahisar’da 61 bin oy farkı olacağına dair iddiaya girdiğini belirterek, “31 Mart 2019 Ortahisar Belediye Seçimleri için kişisel hesaplarına geldiği için AK Parti adına karamsar tablo çizenleri görüyorum. Bu şehirde 40 yıldır yaşayan, 20 yıldır da aktif siyaset yapan biri olarak sayısız seçimde farklı görev ve konumda içerisinde yer aldım. Bu güne kadarda insanlarımızın sürekli içerisinde olduğumuzdan seçim sonuç tahminlerim genelde doğru çıkmıştır. Bu karamsar tabloları çizenlere çok net olarak şunu söylemek istiyorum. 31 mart yerel seçim sonuçları açık ara AK Parti lehine sonuçlanacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hatta buradan Ak parti ile en yakın rakibi arasında 61 bin oy fark hedefliyorum. Bu konuda birçok arkadaşımla da iddiaya girdim” dedi.
 
Editör: TE Bilisim